Novice Škoda

Športen videz za Škodinega paradnega konja

19.9.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

 porten videz za  kodinega paradnega konja

Športen videz za Škodinega paradnega konja: na večeru koncerna Volkswagen, ki je na mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu potekal na predvečer novinarskih dnevov, se je premierno predstavil novi Škoda Superb Combi SportLine. Češki proizvajalec z izrazito športno različico novega Superba potrjuje, da želi v prihodnje močneje poudariti tudi emocionalno plat svojih modelov.

“Novi Superb za Škodo predstavlja začetek nove dobe,” je povedal predsednik uprave družbe Škoda prof. dr. h.c. Winfried Vahland. “Naš novi paradni konj odlično ponazarja, da želimo odslej tradicionalne Škodine odlike, kot so maksimalna prostornost in optimalna funkcionalnost, združiti z ekspresivnim, emocionalnim dizajnom. Nova izvedba SportLine na svojstven način postavlja v ospredje emocionalno plat novega Superba.”

Novi Škoda Superb SportLine tako v kombilimuzinski izvedbi kot tudi v karavanski različici z oznako Combi prepriča s črnimi 18- ali 19-palčnimi aluminijastimi platišči, črnimi poudarki na karoseriji in zatemnjenimi stekli od B-stebričkov naprej (SunSet). Nadaljnja posebnost je za 15 mm znižano športno podvozje. V notranjosti ima izvedba SportLine med drugim ekskluzivne športne sedeže, aluminijaste pedale in usnjen športni volan. Za Škodo Superb SportLine bodo poleg tega na voljo vsi aktualni
motorji za Superb, razen osnovnega bencinskega in osnovnega dizelskega pogonskega agregata.

Prodaja Superba se je v Evropi uspešno začela v letošnjem juniju, od septembra naprej pa bo poleg 5-vratne kombilimuzine postopoma na tržišča prišla še 5-vratna karavanska različica. Povsem na novo zasnovan paradni konj postavlja nova merila v srednjem avtomobilskem razredu. Kombinacija ekspresivnega, dinamično-elegantnega dizajna, najsodobnejše tehnike in neprekosljive prostornosti pri kupcih vzbuja navdušenje, strokovnjaki in mediji pa so mnenja, da si zasluži najvišje ocene.

PREDHODNA NOVICA

Nabrita  ehinja

Nabrita Čehinja

Na Češkem so v teh dneh predstavili povsem novo posebno različico Škodine octavie RS, ki bo razvajala kupce z nekaj več pogonske moči ter večjo količino vgrajene opreme. Nabrito Čehinjo bodo najprej spoznali obiskovalci letošnjega frankfurtskega avtomobilskega salona, kasneje (proti koncu letošnjega septembra) bo dostopna tudi kupcem.

13.8.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 eke sanje mladih druin

Češke sanje mladih družin

– S 530-litrskim prtljažnikom je rekorderka v svojem razredu
– Turbobencinar s 66 kilovati je izbira iz zlate sredine, navdušenje krni le menjalnik s samo petimi prestavami

24.9.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info