Novice Škoda

Prve uradne fotografije notranjosti

31.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Prve uradne fotografije notranjosti

Včeraj so Čehi pokazali nekaj uradnih fotografij, ki razkrivajo serijsko notranjost težko pričakovanega (vsaj za nekatere …) SUV modela kodiaq, avtomobila, ki bo znamki Škoda lahko zagotovil nadaljnjo rast in poslovni uspeh. Istočasno so razkrili tudi nekaj novih detajlov o novi veliki škodi, ki se bo jutri v Berlinu prvič uradno predstavila javnosti.

Škodin ‘veliki medved’ (dolžina: 470 cm, širina: 188 cm) bo naprodaj od začetka leta 2017 naprej. Prvi kupci bodo lahko izbirali med petimi pogonskimi agregati: dvema motorjema TDI in tremi motorji TSI. Najzmogljivejši bencinski motor, 2,0-litrski TSI, bo lahko uporabniku ponudil 132 kW (180 KM) pogonske moči, vedno ob podpori številnih sodobnih tehnoloških sistemov. Na voljo bo s petimi in sedmimi sedeži, zato bo lahko ponudil veliko prostora za morebitne potnike.

5-sedežna izvedba ima v primeru podrtih zadnjih sedežev prtljažnik s prostornino 2.065 litrov, s čimer se po mnenju proizvajalca ne more kosati noben tekmec v razredu. Kraljevsko (720 litrov) pa je odmerjena tudi osnovna prostornina prtljažnika. Zadnja sedežna klop je tudi serijsko vzdolžno pomična, individualno nastavljiv je tudi naklon naslonjal. Med oblikovnimi posebnostmi omenjajo bolj simetrično (glede na voznika in sopotnika) oblikovano armaturno ploščo z markantnimi vertikalnimi
elementi ter zračnimi šobami in sredinskim zaslonom na dotik s podobo površine pri kvalitetnem steklu.

Oblikovalci notranjosti potniškega prostora so tudi tokrat stavili na bolj umirjeno in enostavno eleganco, ki istočasno deluje robustno in trajno. Poleg tega so poenostavili upravljanje, ker so se odrekli prevelikemu številu gumbov in stikal. Omenjajo pa tudi več kot 30 implementiranih hišnih ‘Simply Clever’ rešitev. Jutrišnjo berlinsko predstavitev, ki bo trajala približno 45 minut, bo možno spremljati tudi <a href=”http://www.skoda-auto.de/models/kodiaq-neu/premiere/”>v živo</a>.

<div class=”bcmsFckVideo bcmsFckVideoIframe”>
<iframe allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”469″ src=”//www.youtube-nocookie.com/embed/8iVij9D_5GM?rel=0″ width=”592″></iframe>
</div>

PREDHODNA NOVICA

Posebne

Posebnež

– Karavanski superb potrjuje vrline limuzine in prinaša še večji, kar 660-litrski prtljažnik
– S turbodizlom, menjalnikom DSG, bogato opremo in ceno 39 tisočakov nima zares primerljivega tekmeca

25.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Razkrita notranjost

Razkrita notranjost

Takšna je notranjost novega velikega SUV-ja znamke Škoda: tik pred svetovno premiero je češki avtomobilski proizvajalec odstrl pogled v novi Kodiaq. Fotografije potrjujejo: Škoda tudi pri armaturni plošči in notranjosti stavi na sodoben, jasen in ekspresiven dizajn. Obenem posnetki jasno kažejo, kako visoke in brezkompromisne so zahteve znamke glede funkcionalnosti in kakovosti izdelave.

2.9.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info