Novice Kia

Vrednost znamke po Interbrandu še naprej narašča

16.10.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Vrednost znamke po Interbrandu e naprej naraa

Kia Motors je na najnovejši Interbrandovi lestvici vseh globalnih znamk zasedla 74. mesto, njena vrednost pa je ocenjena na 5,66 milijarde ameriških dolarjev. Vrednost tega korejskega velikana se je v primerjavi z lanskim letom povečala za 5%, kar je odličen rezultat, zlasti, če vemo, da je bila vrednost Kie pred desetimi leti ocenjena na le 700 milijonov, pred petimi leti pa na 1,79 miljarde dolarjev.

Najbolj vreden avtomobilski proizvajalec je japonska Toyota, katere tržna vrednost je ocenjena na 49 milijard dolarjev, medtem ko je med vsemi globalnimi znamkami to že nekaj let ameriški Apple, ki je trenutno vreden 170 miljard. Najnovejši rezultati samo potrjujejo Kiine ambicije postati ena največjih in najbolj zaželenih globalnih avtomobilskih znamk, česar se vse bolj zavedajo tudi kupci, ki prepoznavajo njene prednosti, kot so večkrat nagrajeno oblikovanje, najnovejše tehnologije,
najboljše razmerje med vrednostjo in ceno ter 7-letna garancija kot dokaz zanesljivosti.

PREDHODNA NOVICA

KIA v Frankfurtu postavlja na ogled Sportage in Optimo

KIA v Frankfurtu postavlja na ogled Sportage in Optimo

KIA Motors na 66. avtomobilskem salonu v Frankfurtu predstavlja dva povsem nova modela – Sportage in Optima. Poleg dveh najpomembnejših novostih bo Kia še predstavila nadgrajenega cee’da in svoji največji tehnološki pridobitvi – novi 1.0 T-GDI motor ter novi 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DCT.

16.9.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

5 zvezdic za novega Kia Sportaga in Optimo

5 zvezdic za novega Kia Sportaga in Optimo

Nova Kia Optima in Sportage sta prejela po 5 zvezdic za varnost pri trkih, ki so jih nedavno izvedli pri neodvisnem evropskem avtomobilskem združenju Euro NCAP. Tako Optima kot Sportage sta se odlično izkazala pri zaščiti odraslih (89 % in 90 % vseh možnih točk) ter pri zaščiti otrok (86 % in 83 %).

9.12.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info