Novice Kia

Pariška svetovna premiera novega carensa

20.9.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Parika svetovna premiera novega carensa

Kia bo 27. septembra na avtomobilskem salonu v Parizu predstavila 3. generacijo enoprostorca Carensa. Popolnoma novi Carens je oblikovan in narejen, da zadovolji potrebe sodobne, dinamične družine.

Narejen je na novi platformi in nudi všečno, a praktično prostornost s slokimi in aerodinamičnimi potezami, dolgo medosno razdaljo ter s petimi ali sedmimi sedeži. Pri Kii so prepričani, da bo novi Carens, ki nagovarja družine z aktivnim načinom življenja in brez sklepanja kompromisov med videzom in uporabnostjo, navdušil novo skupino strank po vsej Evropi.

Poleg novega Carensa bodo na Kiinem razstavnem prostoru na ogled tudi njihove ostale novosti – novi pro_cee’d, ki bo tam doživel svojo svetovno premiero, pridružila pa se jima bosta še hibridna Optima, ki obljublja edinstveno zmes motornih zmogljivosti ter okolju prijazne in varčne porabe ter prenovljeni SUV Sorento z novim 2,4-litrskim bencinskim GDI motorjem s 192 KM.

PREDHODNA NOVICA

Svetovna premiera novega pro cee   da v Parizu

Svetovna premiera novega pro_cee’da v Parizu

Kia bo 27. septembra na pariškem avtomobilskem salonu predstavila tretjega člana druge generacije družine cee’d – novega trivratnega kombilimuzinskega pro_cee’da.

14.9.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Oglaevalska kampanja s prestino nagrado Euro Effie

Oglaševalska kampanja s prestižno nagrado Euro Effie

– Kia je prva korejska znamka, ki je bila kdajkoli med finalisti izbora Euro Effie
– Nagrade EACA Euro Effie predstavljajo “zlati standard” marketinškega komuniciranja

22.9.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info