Novice Kia

Kia s svojo floto nared za EURO 2016

1.6.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kia s svojo floto nared za EURO 2016

Kia Motors bo z več sto vozili pomagala evropski nogometni zvezi UEFA pri organizaciji prihajajočega evropskega prvenstva v nogometu. Slavnostna primopredaja vozil se je odvijala na stadionu Saint-Denis, pariškem predmestju ter prizorišču uvodne in finalne tekme Eura 2016, ki bo v Franciji od 10. junija do 10. julija.

Kia bo kot uradni sponzor med trajanjem prvenstva s svojo floto 447 vozil prevažala reprezentance, sodnike, uradne osebe, delegate in pomembneže. Kot uradni avtomobilski partner Eura bo Kia organizatorjem za potrebe prvenstva zagotovila svoja vozila. Kiina 447-članska zasedba vključuje modele: Sportage, Optima, Sorento, Carens, Soul in družino cee’d. Poleg svoje flote bo Kia organizatorjem omogočila asistenčno ekipo ‘Kia Roadside Assistance Team’, ki bo na voljo ves čas (24/7) tekmovanja. Kia
bo zagotavljala različen nabor storitev s katerimi bo vsem voznikom in potnikom v vseh uradnih vozilih nudila varnost in udobje.

Ob primopredaji vozil je, Guy-Lauren Epstein, direktor trženja UEFA Events SA, povedal, “Zahvaljujoč našemu partnerstvu s Kio, ki traja od leta 2008, evropsko prvenstvo še naprej raste in je postalo eden največjih športnih dogodkov na svetu. Zares smo hvaležni zaradi te podpore. Tako kot mi si tudi Kia želi biti najboljša pri svojem delu. To je več kot očitno s čudovito floto vozil, ki so nam jih zagotovili ter nam omogočili gladko delovanje in večjo mobilnost. Upamo, da bomo z evropskim
prvenstvom pomagali Kii pri rasti njihove prodaje in izboljšali vrednost znamke.”

Yong-Won (Bryan) Cho, podpredsednik trženjskega oddelka pri korporaciji Kia Motors, je povedal, “Evropsko prvenstvo je eno največjih prvenstev na svetu, ki ga spremljajo milijoni navdušencev. Vsi pri Kii komaj čakamo, da postanemo del tega priljubljenega športnega dogodka, ki bo Kio kot proizvajalca kakovostnih vozil za mlade po srcu, približala ljudem po vsem svetu.”

Kia bo med trajanjem prvenstva izpeljala veliko dogodkov in aktivnosti s katerimi bo popestrila dogajanje na prizoriščih.

PREDHODNA NOVICA

Novi Sportage zmagovalec Auto Bildovega vzporednega testa

Novi Sportage zmagovalec Auto Bildovega vzporednega testa

V predzadnji marčevski številki uglednega nemškega Auto Bilda so objavili vzporedni test štirih športnih terencev – Hyundai Tucson, Mazda CX-5 in Kia Sportage, kjer se je slednji najbolje izkazal. To je že drugo odmevno priznanje za Kio iz vrst slovitega Auto Bilda.

8.4.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Zmagovalec Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016

Zmagovalec Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016

Električni Kia Soul je zmagovalec nedavnega rallyja Nikola Tesla EV Rally Croatia 2016, kjer so na hrvaški turistični ruti tekmovala izključno električna vozila. Med skupno 32 tekmovalci iz 10 držav je zmagovalnega Soula EV vozil znani hrvaški avtomobilski novinar Ivan Cvetković iz magazina Auto motor i sport, ki je sicer skupaj s kolegom Markom Tomcem Guinnessov rekorder v varčni vožnji.

17.6.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info