Prodaja vozil, servis in tehnični pregledi Trebnje

Servis vozil

V naši poslovalnici v Trebnjem je na voljo pooblaščeni servis za vozila znamk ŠKODA in KIA, popravljamo pa tudi vozila ostalih znamk.

Naši mojstri so zelo izkušeni, kar je zagotovilo za kvalitetno opravljeno delo. Redno se izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje.

Poskrbimo za servis vozil, servis in polnjenje klimatskih naprav, menjavo in poravilo vetrobranskih stekel, namestitev dodatne opreme ter prodajo in menjavo pnevmatik in platišč.

Če se vam zgodi neljuba okvara na cesti, lahko računate na pomoč naše avtovleke.

Servis vozil

KAJ PRAVIJO O NAS

NAŠE STRANKE

"
Super osebje, super izvedba, super dogovor.
Jadranka Matijašec, Trebnje
"
Najboljsi!ostanite se naprej. Full zadovoljen sprejem, servis....
Boštjan Škufca, Trebnje
"
Vedno na voljo, ustrežljivi, prijazni. Delo opravijo hitro in strokovno.
Irena Yebuah-Tiran, Trebnje

SALON TREBNJE

Ogled salona z udobja vašega naslanjača? Prihodnost je tu! 360 stopinjske slike omogočajo ogled salona v Trebnjem ter najnovejših modelov znamk Škoda in KIA zgolj s kliki na puščice.

PAN – JAN d.o.o. TREBNJE

Obrtniška ulica 33, Obrtna cona, Trebnje

V naši poslovalnici na Obrtniški ulici, vas čakajo sodobno opremljeni salon vozil Škoda, salon vozil KIA, pooblaščeni servis vozil Škoda in KIA, servis za ostale znamke vozil, avtokleparsko in avtoličarsko delavnico. Velika je tudi ponudba rabljenih in testnih vozil.

Postavljen imamo tudi sodobno opremljen poligon za tehnične preglede s sprejemnim centrom, kjer lahko uredite registracijo in prepis vozil ter pridobite homologacijsko dokumentacijo. Pri nas je tudi uradno cenitveno in zavarovalno mesto.

Pogovorite se lahko tudi s svetovalci za financiranje in upravljanje voznega parka.

PAN - JAN d.o.o.

Z VAMI ŽE 33 LET

PAN - JAN d.o.o. je družinsko podjetje, ki stalno stremi k izboljševanju svojih storitev in procesov, s čimer svojim strankam nudimo odlične storitve po konkurenčnih cenah.

Ponašamo se z nazivom Trgovec leta, obenem pa smo v neodvisni raziskavi agencije Mediana osvojili odlično oceno za skrb za kupce. Naš avtomehanik Martin Hren pa se ponaša z nazivom najboljšega servisnega tehnika za vozila Škoda v Sloveniji.

Najpomembnejši temelj našega podjetja predstavljajo naši zaposleni, V podjetju nenehno vlagamo v njihov strokovni in osebni razvoj. Zaposleni pa nam to vračajo z zvestobo podjetju in odličnim odnosom do strank.