Upravljanje voznega parka na ključ

Ponujamo partnersko celovito storitev skrbnika voznega parka, hkrati pa racionalizacijo stroškov, ki nastajajo z upravljanjem oz. vzdrževanjem službenih vozil.

Spoštovani poslovni partner!

Ritem okolja v katerem živimo in delamo nam dopušča vedno manj časa za kakovostno odločanje.

Današnje poslovanje zahteva s strani vodilnih veliko pozornosti in konstantno spremljanje poslovnih razmer na trgu. Vodenje in upravljanje je postalo zelo kompleksno, predvsem pa zahteva izjemno veliko prilagajanja in vrhunsko organizacijo časa. Prav organizacija časa predstavlja enega izmed najpomembnejših elementov kakovostnega upravljanja in sprejemanja pravih odločitev.

Upravljanje voznega parka na ključ Pan-Jan

Tega se pri nas še kako dobro zavedamo, prepoznali smo potrebo našim poslovnim partnerjem ponuditi rešitev v obliki storitve »na dom«. Ponujamo partnersko celovito storitev skrbnika voznega parka, hkrati pa racionalizacijo stroškov, ki nastajajo z upravljanjem oz. vzdrževanjem službenih vozil. Naša storitev temelji na dolgoletnih izkušnjah z vozili, saj kot večletni partner s področja prodaje in servisa vozil zelo dobro poznamo razmere na tem področju.

Celovita ponudba zajema pakete storitev in produkte s področja upravljanja ter vzdrževanja službenega voznega parka:

 1. Strokovno svetovanje pri izbiri optimalnega paketa, ki temelji na dolgoročni rentabilnosti storitev in produktov znotraj paketa
 2. Organizacija optimalne oblike financiranja glede na potrebe poslovnega partnerja
 3. Organizacija in izvedba preventivnih pregledov, tehničnih pregledov, ponudba različnih oblik zavarovanja službenih vozil
 4. Organizacija in izvedba rednih, izrednih servisnih pregledov, vzdrževalnih ter nezgodnih popravil službenih vozil
 5. Vzdrževanje, nega in skrb za čistočo službenih vozil

Vse naše storitve ponujamo »NA DOM« kar pomeni, da Vam celotno ponudbo predstavimo na sedežu Vaše družbe. Prihranimo vam dragoceni čas pri nakupu, najemu, tehničnem pregledu, zavarovanju ali samo pri opravilu rednega servisa, saj Vaš izbrani skrbnik opravi vsa logistično administrativna dela, ki jih zahteva določena storitev.

Upravljanje voznega parka na ključ

Z izbiro našega podjetja dobite:

 • celovito ponudbo storitev na enem mestu,
 • prilagoditev storitve vašim željam in pogojem,
 • visoko kakovost in hitro odzivnost,
 • izkušenost in zanesljivost naših zaposlenih,
 • natančnost in odgovornost,
 • ekološko ozaveščenost storitev.

V času izvajanja storitve Vam po potrebi priskrbimo nadomestno vozilo, saj se zavedamo, da je Vaša mobilnost zelo pomembna za kakovostno opravljanje Vaših poslov. Po zaključku storitve pa Vam vrnemo preverjeno in čisto vozilo v nadaljnjo uporabo!

Naše vrhovno vodilo je zadovoljstvo naročnika, želimo si biti vaš partner v doseganju vaših poslovnih ciljev!

Ogled razpoložljivih paketov

VPRAŠAJTE NAS

Pokličite nas:

07 / 34 60 700

Kontakt svetovalca na terenu

041 / 649 264

Pošljite nam e-pošto: