Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Bar Virida

Del našega poslovnega centra v Ivančni Gorici je tudi bar Virida, kjer si lahko privoščite odlično kavo Illy, koktajle in druge pijače, lahko pa se boste posladkali tudi z izvrstnim sladoledom.

Bar Virida Ivančna Gorica

Bar ima zunanjo teraso in otroška igrala, kjer se bodo vaši najmlajši imenitno zabavali, omogočamo pa vam tudi brezplačen najem lokala za zabave in praznovanja. Vabljeni!

BAR JE ODPRT:
pon.-čet.:
6:30 -- 22:00
pet.:
6:30 -- 23:00
sob.:
7:00 -- 15:00
nedelje in prazniki:
zaprto
Bar Virida: notranjost Bar Virida: pogled na zunanji del Bar Virida: igrala