Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Kleparstvo in ličarstvo

Pri Pan-Jan smo specialisti za vse ličarske in kleparske storitve, ki jih izvajamo na sedežu podjetja v Trebnjem.

Kontaktna oseba - kleparstvo Trebnje

Kleparstvo, ličarstvo Trebnje

Martin Korelec

07 / 34 60 707

041 / 33 44 22

Naroči se

Tovrstne storitve opravljamo na vseh znamkah vozil, tudi tu pa se držimo načel zanesljivosti, kakovosti in profesionalnosti. Poleg tega opravljamo tudi cenitve za naslednje zavarovalnice: Triglav, Zavarovalnica Sava in Generali.

AVTOLIČARSTVO

Za potrebe avtoličarskih storitev imamo na voljo lastno sušilno komoro in mešalnico barv svetovno znanega proizvajalca Standox, poznanega po svojih ekoloških barvah. V sušilni komori vaše vozilo kvalitetno in hitro polakiramo, v mešalnici barv pa lahko zmešamo poljubno barvo tako, da ne bo odstopala od originalne.

AVTOKLEPARSTVO

Nudimo vam tudi najkvalitetnejša avtokleparska popravila karamboliranih in poškodovanih vozil. Vakumska tehnika nam omogoča izsesavanje manjših udrtin in poškodb zaradi toče, pri čemer poznejše lakiranje ni potrebno.

Pošljite nam povpraševanje še danes ali pa nas pokličite.

  • ličanje osebnih in dostavnih vozil vseh znamk,
  • poliranje vozil,
  • popravilo manjših poškodb na laku (praske, odrgnine, ...),
  • avtokleparska karoserijska popravila osebnih in dostavnih vozil,
  • menjava poškodovanih delov z novimi originalnimi za vse znamke vozil,
  • popravilo poškodb od toče,
  • popravilo in zamenjava izpušnih sistemov,
  • varjenje in popravilo plastičnih delov,
  • popravila vozil zaradi prerjavenja,
  • menjava vetrobranskih stekel.

REZERVIRAJTE TERMIN

PREKO ELEKTRONSKE POŠTE
TrebnjeIvančna Gorica

ALI
PREKO TELEFONA

07 / 34 60 707

DELOVNI ČAS:
pon.-pet.:
7:00 - 17:00
sobota:
8:00 - 12:00