Nova Škoda Octavia

Udobna, prostorna in varna. Škodina uspešnica je postala še boljša.

Več o tem
Velika izbira vozil znamke Škoda

Velika izbira vozil znamke Škoda

V več kot 25 letih prodaje vozil znamke Škoda smo si nabrali široko paleto izkušenj, tehničnega znanja in referenc. Slednje se odraža tudi v treh priznanjih Škodin prodajalec leta, ki smo jih prejeli leta 2015, 2017 in 2019. Tako v Trebnjem kot tudi v Ivančni Gorici ponujamo vseh 9 modelov, ki so na voljo na evropskem tržišču – od majhnega in okretnega Citigoja, vsestranske Scale, družinske Octavije, elegantnega Superba do trojice SUV modelov Kamiq, Karoq in Kodiaq. Nedavno smo v ponudbo dodali električni model Enyaq iV, ki s 500 kilometri dosega in velikim prtljažnim prostorom zadovolji potrebe še tako zahtevnega uporabnika.

Nova vozila Škoda

Hitro dobavljiva vozila znamke Škoda.

Rabljena vozila Škoda

Med stalno zalogo 150 rabljenih vozil je tudi veliko modelov znamke Škoda. Od leta 1995 smo pooblaščeni prodajalci in serviserji vozil znamke Škoda, zato vam zagotavljamo brezhibno stanje vsakega izmed njih.

Rabljena vozila znamke Škoda imamo tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici.

Prijava na testno vožnjo

Brez rok na volanu izbranega modela, se je težko odločiti za nakup. Tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici imamo na voljo testna vozila, ki so vam na voljo. Naši svetovalci vam bodo priskočili na pomoč in svetovali, kateri model vam bo najbolj ustrezal, nato pa se lahko o primernosti vozila prepričate sami – na cesti.

Izberite model
Prijava na testno vožnjo
Prijava na servis

Prijava na servis

S 25 let izkušenj kot pooblaščeni serviserji za vozila znamke Škoda, vam zagotavljamo brezhibno opravljen servis vseh vozil dotične znamke kot tudi ostalih znamk.

Reden servis podaljša življenjsko dobo vašega vozila, zato nas v primeru težav kontaktirajte in se naročite zdaj.

Prijavni obrazec

Lokaciji

Trebnje

Obrtniška ulica 33
Salon vozil: 07 / 34 60 700
Tehnični pregledi: 07 / 34 60 711

Delovni čas

Ivančna gorica

Stantetova ulica 25
Salon vozil: 01 / 32 04 707
Tehnični pregledi: 01 / 32 04 700

Delovni čas

Novice