|

Začetki naše druge poslovne enote

Pisalo se je leto 2010, ko je v podjetju porajala ideja, da bi svojo dejavnost razširili tudi v sosednjo občino. Po raziskavi trga in temeljitem premisleku je padla odločitev in zgodil se je nakup parcele v Obrtni coni v Ivančni Gorici. Temeljni kamen je bil položen v avgustu 2011. Izjemni gradbeniki in vsi, ki so sodelovali v tem projektu so odlično opravili svoje delo. Namreč dela so potekala v vseh vremenskih razmerah in z nemalo takšnih in drugačnih gradbenih izzivih.

V neverjetnih šestih mesecih je objekt s 2.400m2 uporabne površine zaživel v prvi gradbeni fazi. Februarja 2012 smo v novozgrajeni poslovni stavbi že začeli z izvajanjem dejavnosti tehničnih pregledov. Na začetku smo nudili zaposlitev 10 zaposlenim, danes pa jih je na tej lokaciji že 22. Od otvoritve do danes je minilo že dobrih enajst let, od takrat do danes se je že zelo veliko spremenilo. Med tem časom smo tudi odprli salon novih vozil Škoda in Kia, skupaj s salonom rabljenih vozil ter servisno delavnico. Seveda pa ne smemo pozabiti na naš lokal Virida, ki je stičišče prijetnega druženja in vir novih idej, brez meja 😊

Prav gotovo je bila odločitev za širitev dejavnosti v sosednjo občino prava. Ljudje v kraju so nas lepo sprejeli in z veseljem nas obiskujejo. V tako prijetnem kraju kot je Ivančna Gorica se počutimo dobrodošle in prav radi sodelujemo z lokalnimi prebivalci in društvi, tako jim njihovo prisrčnost vljudno vračamo.

 

 

Podobne objave