Novice

TEDEN MOBILNOSTI 2021

23.9.2021 · Avtohiša Pan-Jan

TEDEN MOBILNOSTI 2021

“Živi zdravo. Potuj trajnostno.”

 

Podjetje Pan Jan d.o.o ponosno sledi trenutnim trendom in daje velik poudarek na okolju prijazno mobilnost. Z veseljem smo se odzvali povabilu Občine Trebnje k sodelovanju na dogodku v okviru letošnjega “Evropskega tedna mobilnosti”, ki ga je občina tokrat organizirala pred občinsko stavbo.

Na lokaciji smo se v torek, 21. 9. 2021, in v sredo, 22. 9. 2021, predstavili z dvema zelo aktualnima in popolnoma električnima voziloma, Škodo Enyaq in KIA Niro. Zadnji veliki električni novinki v naši ponudbi smo obiskovalcem podrobno predstavili, izpostavili njune prednosti in značilnosti ter zainteresirane posameznike povabili na testno vožnjo.

Ogleda so se med mnogimi obiskovalci udeležili tudi lokalni osnovnošolci in vrtčevski otroci, katerim smo podarili odsevne obeske, da so tako bolje vidni na cesti in v prometu. Najmlajši obiskovalci dogodka so bili navdušeni nad izpostavljenima voziloma, največjo očaranost pa je nedvomno poželo inovativno odpiranje prtljažnih vrat z zamahom noge.

Malo starejše šolarje smo povabili tudi na ogled vozil. Ti so si z velikim zanimanjem ogledali nekatere funkcije obeh avtomobilov, saj sta obe izpostavljeni električni vozili opremljeni z vsemi zadnjimi asistenčnimi sistemi in naprednimi “Infotainment” sistemi, ki pa je, na naše presenečenje, osnovnošolcem že povsem poznana in razumljiva beseda. 😊 Za nagrado so otroci prejeli priročne športne nahrbtnike za nadaljnje raziskovanje in razne šolske dogodivščine.

 

Verjamemo, da smo marsikateremu udeležencu na dogodku malce bolj približali in predstavili filozofijo ter prednosti električnih vozil. Prepričani pa smo tudi, da smo kar nekaj posameznikov celo navdušili nad e-mobilnostjo in tako morda že v kratkem postanejo ponosni lastniki električnega jeklenega konjička.

 

PREDHODNA NOVICA

Prila je pomlad in z njo letne pnevmatike

Prišla je pomlad in z njo letne pnevmatike!

17.3.2021 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

Dosegamo Platinasto bonitetno odlinost

Dosegamo Platinasto bonitetno odličnost!

Pri podjetju Pan Jan smo zelo ponosni na dejstvo, da že tri leta zapored posedujemo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA, posledično pa dosegamo tudi Platinasto bonitetno odličnost po mednarodno priznanih kriterijih poslovno analitične hiše Bisnode.

29.9.2021 · Avtohiša Pan-Jan