Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Novice Škoda

SUV v preobleki avanturista

5.2.2020 · Porsche Slovenija d.o.o. · Avto.info

SUV v preobleki avanturista

Od športnosti k robustnosti: Škoda bo modelsko paleto urbanega SUV-ja Kamiq v prihodnje dopolnila z izvedbo ScoutLine. Po trendovsko naravnani različici Monte Carlo novi Škoda Kamiq ScoutLine stavi med drugim na matirano črne obrobe kolesnih ohišij, robustne srebrne aplikacije na karoseriji, velika aluminijasta platišča s premerom 17 ali 18 palcev in zadnje luči s celostno LED-tehnologijo. Urbani SUV v preobleki avanturista se bo premierno predstavil na ženevskem avtomobilskem salonu.

Kamiq je prvi Škodin SUV, ki bo na voljo v izvedbi ScoutLine. Za markantni videz poleg matirano črnih obrob kolesnih ohišij skrbijo predvsem številne srebrne aplikacije na karoseriji. Škoda Kamiq ScoutLine se tako ponaša s specifičnim sprednjim usmernikom zraka s ščitnikom za podvozje in zadnjim difuzorjem – vse je v srebrni barvi tako kot stranski pragovi, ohišji zunanjih ogledal in strešne letve. Prava posebnost so zatemnjena stranska stekla in zatemnjeno zadnje steklo SunSet v kombinaciji s kromiranimi okenskimi okvirji. 17-palčna aluminijasta platišča Braga in opcijska 18-palčna platišča Crater so antracitne barve in polirana. Poleg tega je Kamiq ScoutLine serijsko opremljen z zadnjimi lučmi s celostno LED-tehnologijo in s specifičnim modelskim napisom.

Sedeži ThermoFlux in specifične dekorativne letve
V notranjosti se Škoda Kamiq ScoutLine ponaša z izjemno prostornostjo in s specifičnimi dekorativnimi letvami – serijsko v videzu jesenovega lesa ali opcijsko v krtačeni izvedbi Dark Brushed – ter s pre­zra­čevalnimi šobami v kromiranem videzu. Obloge pedalov so iz aluminija. Po višini nastavljiva sprednja sedeža sta oblečena v posebne prevleke ScoutLine iz zrakoprepustne tkanine Thermoflux in mikrovlaken Suedia, volan, ročica ročne zavore in prestavna ročica pa so odeti v usnje. Ambientna osvetlitev v LED-tehnologiji v beli, rdeči ali oranžni barvi osvetljuje sredinsko konzolo, predale v vratih, vratne kljuke in prostor za noge. Poleg tega je novi Kamiq Scoutline opremljen z LED-bralnimi lučkami. Po želji notranjost zaokroža črna stropna obloga.

Širok nabor barv in motorjev
Škoda Kamiq ScoutLine je na voljo v vseh barvah in z vsemi motorji modelske serije. Ponudba motorjev vključuje tri bencinske in en dizelski motor ter motor G-TEC s pogonom na zemeljski plin (CNG), razpon moči pa seže od 66 kW (90 KM) do 110 kW (150 KM). Škoda Kamiq ScoutLine se bo premierno predstavil na ženevskem avtomobilskem salonu, na trg pa prihaja junija 2020.

PREDHODNA NOVICA

Indijski  kamiq

Indijski 'kamiq'

V New Delhiju, kjer se jutri odpirajo vrata letošnjega salona Auto Expo 2020, se bo indijski publiki prvič predstavila konceptna študija relativno kompaktnega novega SUV modela znamke Škoda, ki so ga Nemci in Čehi razvili v skladu z željami in okusu indijskih kupcev.

4.2.2020 · Marko Miklavc · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 koda razkriva  kakna bo nova Octavia RS iV

Škoda razkriva, kakšna bo nova Octavia RS iV

– Objavljene uradne oblikovalske skice športnega top modela četrte generacije Octavie
– Prvi Škodin model RS s priključnohibridnim pogonom združuje športnost in trajnost
– Športni detajli poudarjajo dinamičen oblikovalski slog Škodine prodajne uspešnice

6.2.2020 · Porsche Slovenija d.o.o. · Avto.info