Novice Škoda

Škoda ponovno razkriva notranjost študije

18.8.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

 koda ponovno razkriva notranjost tudije

ŠKODA AUTO predstavlja dodatno skico notranjosti svoje študije VISION 7S. Notranjost izključno baterijsko električnega vozila s sedmimi sedeži se predstavlja izjemno minimalistično, zaznamujeta pa jo visoka funkcionalnost in intuitivno upravljanje. VISION 7S daje vpogled v novi oblikovalski slog češkega avtomobilskega proizvajalca. Konceptna študija bo javnosti prvič predstavljena 30. avgusta.

Že prva skica notranjosti študije VISION 7S je dajala občutek minimalistično zasnovane notranjosti z veliko prostora za do sedem oseb v treh sedežnih vrstah. Oprema vključuje tudi Škodine značilne ‘simply clever’ rešitve. Nova skica prikazuje oblikovno zasnovo, ki simetrično zaobjema potniško kabino, ki vsem potnikom posreduje občutek varnosti in prijetnega zavetja, ter široko armaturno ploščo. Ta sega do vrat in tako poudarja širino notranjosti. Pred njo je nameščen velik, prostostoječ
zaslon na dotik, ki je prvič v zgodovini Škodinih vozil nameščen navpično.

Skica ponazarja popolno uravnoteženost haptičnih in virtualnih vmesnikov ter optimalno ergonomijo. Novi volan je inovativno zasnovan, njegov dizajn zaznamujejo navpični kraki. Na zgornji in spodnji strani je raven ter tako omogoča neoviran pogled na armaturno ploščo, ki leži pred voznikom. Pod osrednjim zaslonom je vidna sredinska konzola, na kateri so tri velika, haptična vrtljiva stikala, ki skupaj z dvema velikima tipkama pod njimi in vrtljivim valjem tvorijo haptično upravljalno enoto.
Pod njo so nameščeni posebni predali, kjer lahko potniki priključijo svoje pametne telefone in še bolj individualno prilagodijo interakcijo z vozilom.

Svetovna premiera študije VISION 7S bo 30. avgusta. Študija daje vpogled v novi oblikovalski slog češkega avtomobilskega proizvajalca, ki temelji na klasičnih vrednotah znamke, kot so solidnost, funkcionalnost in pristnost.

PREDHODNA NOVICA

Pozitiven rezultat poslovanja v prvem polletju 2022

Pozitiven rezultat poslovanja v prvem polletju 2022

ŠKODA AUTO je v prvem polletju 2022 po vsem svetu dobavila 360.600 vozil, kar je 30 odstotkov manj kot v enakem obdobju lanskega leta. Razlogi za to so učinki vojne v Ukrajini in še vedno prisotno pomanjkanje polprevodnikov.

3.8.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 KODA objavila prve skice zunanjosti modela VISION  7S

ŠKODA objavila prve skice zunanjosti modela VISION 7S

S prvimi skicami zunanjosti konceptne študije VISION 7S družba ŠKODA AUTO predstavlja dodatne podrobnosti svojega novega oblikovalskega sloga. Risbe dajejo vpogled v karoserijo vozila.

24.8.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info