Novice Škoda

Škoda Fabia je pridobila 2 nova paketa opreme

30.7.2019 · Avtohiša Pan-Jan

 koda Fabia je pridobila 2 nova paketa opreme

Škoda Fabia bo odslej na voljo z dvema, novima opcijskima paketoma opreme.

Prvi se imenuje Black, ki poskrbi za bolj športen značaj – npr. s črno mrežo hladilnika in črnimi aluminijastimi platišči. Črna Škodina mreža hladilnika se zgleduje po podobi trendovsko naravnane različice Monte Carlo. Prav tako črni so tudi ohišji zunanjih ogledal ter aluminijasta platišča. Paket Black zaključujejo zadnje luči v LED tehnologiji, ki jih je opcijsko mogoče kombinirati še s črno streho.

Z novim paketom Komfort je Škoda izboljšala varnost in povečala vozno udobje Fabie. Paket je na voljo za izvedbi Ambition in Style ter obsega sistem senzorjev za osvetljenost in dež (Light and Rain Assist), ki po potrebi avtomatsko vključi žaromete in brisalce, ter parkirne senzorje spredaj in zadaj. Za boljše sedežno udobje pri nižjih temperaturah poskrbi ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža; ogrevane šobe naprave za čiščenje stekel pozimi preprečujejo, da bi tekočina za čiščenje stekel zmrznila.

 

V ključu opcijskega sistema za dostop brez ključa KESSY je zdaj vgrajen nov senzor gibanja. Senzor še dodatno zmanjšuje tveganje kraje Škode Fabie ali vloma vanjo. Če se ključ 15 minut ne premakne – npr. ker leži v predalu ali na pisalni mizi – se radijski signal avtomatsko izključi. Ko se ključ spet premakne, se funkcija oddajanja znova aktivira. Nato lahko voznik spet kot običajno udobno odklene Škodo Fabio in z zagonsko tipko zažene motor, ne da bi moral ključ vzeti v roke.

Si že nekaj časa ogledujete Škodo Fabio? Pridite na tesno vožnjo.
Naročite se lahko na:
Trebnje: 07 / 34 60 700
Ivančna Gorica: 01 / 32 04 707

PREDHODNA NOVICA

Za preseek dinamike  udobja in varnosti

Za presežek dinamike, udobja in varnosti

– Za Škodo Fabio sta odslej kot dodatna oprema na voljo paketa Black in Komfort
– Novi paket Black je opcijsko mogoče kombinirati tudi s črno streho
– Dodatni senzor gibanja povečuje varnost pri dostopu do vozila brez uporabe ključa (KESSY)

25.7.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Zmagovalec dirke Tour de France prejel kristalni pokal  ki so ga oblikovali pri  kodi

Zmagovalec dirke Tour de France prejel kristalni pokal, ki so ga oblikovali pri Škodi

Zmagovalec dirke Tour de France 2019 je Egan Bernal. 22-letni Kolumbijec je v nedeljo na Elizejskih poljanah v Parizu za skupno zmago prejel kristalni pokal, ki so ga zasnovali v Škodinem oblikovalskem oddelku. 106. dirka klasične kolesarske preizkušnje je bila dolga 3.480 kilometrov in je vodila po Belgiji in Franciji.

31.7.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info