Škoda Fabia je pridobila 2 nova paketa opreme

Škoda Fabia bo odslej na voljo z dvema, novima opcijskima paketoma opreme.

Prvi se imenuje Black, ki poskrbi za bolj športen značaj – npr. s črno mrežo hladilnika in črnimi aluminijastimi platišči. Črna Škodina mreža hladilnika se zgleduje po podobi trendovsko naravnane različice Monte Carlo. Prav tako črni so tudi ohišji zunanjih ogledal ter aluminijasta platišča. Paket Black zaključujejo zadnje luči v LED tehnologiji, ki jih je opcijsko mogoče kombinirati še s črno streho.

Z novim paketom Komfort je Škoda izboljšala varnost in povečala vozno udobje Fabie. Paket je na voljo za izvedbi Ambition in Style ter obsega sistem senzorjev za osvetljenost in dež (Light and Rain Assist), ki po potrebi avtomatsko vključi žaromete in brisalce, ter parkirne senzorje spredaj in zadaj. Za boljše sedežno udobje pri nižjih temperaturah poskrbi ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža; ogrevane šobe naprave za čiščenje stekel pozimi preprečujejo, da bi tekočina za čiščenje stekel zmrznila.

 

V ključu opcijskega sistema za dostop brez ključa KESSY je zdaj vgrajen nov senzor gibanja. Senzor še dodatno zmanjšuje tveganje kraje Škode Fabie ali vloma vanjo. Če se ključ 15 minut ne premakne – npr. ker leži v predalu ali na pisalni mizi – se radijski signal avtomatsko izključi. Ko se ključ spet premakne, se funkcija oddajanja znova aktivira. Nato lahko voznik spet kot običajno udobno odklene Škodo Fabio in z zagonsko tipko zažene motor, ne da bi moral ključ vzeti v roke.

Si že nekaj časa ogledujete Škodo Fabio? Pridite na tesno vožnjo.
Naročite se lahko na:
Trebnje: 07 / 34 60 700
Ivančna Gorica: 01 / 32 04 707

Podobne objave