Novice Škoda

Škoda Auto objavila videonapovednik za četrto generacijo Superba

31.10.2023 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

 koda Auto objavila videonapovednik za etrto generacijo Superba

Škoda Auto najavlja četrto generacijo modela Superb s kratkim videonapovednikom, ki prikazuje glavne zunanje in notranje značilnosti. Svetovna premiera bo 2. novembra ob 19. uri (CET) predvajana v živo na Škoda Storyboard in na Škodinih kanalih YouTube, X in LinkedIn.

Videonapovednik razkriva dinamične proporce, prenovljene matrične LED-žaromete in zadnje LED-luči s kristalastimi elementi ter značilnosti novega Škodinega oblikovalskega sloga Modern Solid. V notranjosti so vidni novi Škodini pametni izbirni gumbi in izbirna ročica na volanskem drogu. Škodin paradni konj s klasičnim pogonskim sistemom bo na voljo v limuzinski in karavanski karoserijski različici, na izbiro pa bo šest pogonskih sklopov, vključno s priključnim in blagim hibridnim
pogonom.

Prenos v živo bo potekal v angleščini in češčini na Škoda Storyboard in na Škodinih kanalih YouTube, X in LinkedIn 2. novembra ob 19. uri po srednjeevropskem času (CET). Izčrpno gradivo za medije bo zvečer objavljeno v medijskem razdelku spletnega mesta Škoda Storyboard.

<div class=”bcmsFckVideo bcmsFckVideoIframe is-vimeo”>
<iframe allowfullscreen frameborder=”0″ height=”469″ mozallowfullscreen=”” src=”https://player.vimeo.com/video/878758860″ webkitallowfullscreen=”” width=”592″></iframe>
</div>

PREDHODNA NOVICA

Bolj prostoren in praktien

Bolj prostoren in praktičen

Škoda Auto predstavlja drugo generacijo modela Kodiaq. Ta prinaša novo dimenzijo trajnosti in učinkovitosti ter se ponaša z novo zasnovo notranjosti.

6.10.2023 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Deset let strategije GreenFuture

Deset let strategije GreenFuture

Varovanje okolja je zasidrano v korporativno strategijo družbe Škoda Auto. Program GreenFuture, zagnan pred desetimi leti, združuje številne ukrepe; cilje programa pa se nenehno izpopolnjuje in širi.

31.10.2023 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info