Novice Škoda

Prvi pogled v notranjost

8.2.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Prvi pogled v notranjost

Tik pred svetovno premiero novega Kamiqa na avtomobilskem salonu v Ženevi je Škoda prvič pokazala notranjost novega urbanega SUV-ja. Kamiqova notranjost ergonomijo in emocionalnost na impresiven način združuje z odlično prostornostjo, značilno za Škodine modele. Kamiq je drugi model češke avtomobilske znamke, v katerem je uporabljen novi koncept notranjosti.

PREDHODNA NOVICA

 koda Octavia RS

Škoda Octavia RS

Kar se tiče same Volkswagen skupine, Octavia Vrs ne bi smela obstajati. Seat naj bi poskrbel za nizkocenovna, delno športna vozila, Volkswagen je zadolžen za malo bolj premium vozila srednjega cenovnega razreda, Škoda pa za nizkocenovne in praktične modele. Pa ni čisto vse tako. Fabia vRS je bila opuščena z izidom nove Fabie leta 2014. Octavia vRS po drugi strani pa je ostala predvsem zaradi velikanske popularnosti med Škodinimi kupci.

31.1.2019 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

 koda s konceptno tudijo predstavlja konkretno podobo elektrine prihodnosti znamke

Škoda s konceptno študijo predstavlja konkretno podobo električne prihodnosti znamke

S konceptno študijo Škoda Vision iV bo češka avtomobilska znamka na avtomobilskem salonu v Ženevi (5. do 17. marec) predstavila naslednji korak v smeri električne mobilnosti. Škoda z dvema oblikovalskima skicama vzbuja apetit po prvem njihovem modelu, ki temelji na modularni platformi za električni pogon (MEB). Štirivratni crossover-coupé navdušuje s športnimi in emocionalnimi linijami.

14.2.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info