Novice Škoda

Porsche Slovenija s Škodo tokrat viceprvak med uvozniki za leto 2016

4.4.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Porsche Slovenija s  kodo tokrat viceprvak med uvozniki za leto 2016

Spoštovani in spoštovane, ekipa Škode iz Slovenije je na konferenci v Pragi ponovno prejela lepo priznanje za odlične poslovne rezultate v letu 2016. Po osvojitvi naslova “Uvoznik leta 2015” so tokrat osvojili odlično drugo mesto, kar uspe redkokateri državi z dosti večjim ekonomskim potencialom. Tovarna Škoda je ponovno nagradila učinkovoitost in kakovost dela uvoznika v lanskem letu.

Direktor znamke Škoda v Sloveniji, Petr Podlipny je lansko leto takole komentiral osvojeno priznanje: “Paradoks je, da ko sem vodil prodajo na Češkem in smo prodali 10 krat več avtov, kot tukaj, nisem dobil takšnega priznanja, ker se je to vsem zdelo nekaj samoumevnega, čeprav ni bilo. Za mene osebno je to zelo pomembno priznanje, življenjska nagrada. 25 let delam za Škodo in moje delo je bilo s tem prepoznano.  Bil sem presenečen, ker je prvič to nagrado dobila država kot je Slovenija.
Doslej so nagrade dobili uvozniki na bistveno večjih trgih: Nemčiji, Angliji, na Poljskem. Ker rezultatov nismo vedeli naprej, smo bili še toliko bolj presenečeni, ko so nas na prireditvi poklicali na oder kot dobitnike priznanja. A  odločitev je bila sprejeta na temelju dejstev, kazalcev rezultatov pri prodaji, trženju, razvoju mreže, poprodajnih aktivnostih, zato sem nagrade toliko bolj vesel. Še bolj pa sem vesel, ker vem, kaj nagrada pomeni vsem mojim sodelavcem, pa tudi, kaj pomeni
za delo vnaprej.”

Podjetje Porsche Slovenija iskreno čestita ekipi Škoda z željo, da nas tudi v prihodnje razveseljuje s takimi dosežki.

PREDHODNA NOVICA

Oblikovanje po navdihu eke steklarske umetnosti

Oblikovanje po navdihu češke steklarske umetnosti

Škoda je z evolucijo svojega oblikovalskega sloga znova pokazala, kako pomembno se ji zdi, da pri oblikovanju ohranja svojstveno identiteto. Harmonična proporcionalna razmerja, ostro začrtane linije, površine z izrazitimi robovi in kristalasti elementi se zlivajo v dizajn, ki v prvi vrsti zrcali natančnost in jasnost. Škodinim oblikovalcem so pri tem kot navdih služile izjemne ročne spretnosti mojstrov češke steklarske umetnosti.

28.3.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 koda Vision E stavi na elektrino prihodnost

Škoda Vision E stavi na električno prihodnost

Petvratni SUV z izrazito emocionalnim dizajnom lahko do 500 kilometrov prevozi izključno na elektriko, ob tem pa na lestvici avtonomnosti izpolnjuje pogoje za uvrstitev v 3. stopnjo. Škoda znotraj svoje prodajne palete sistematično razvija električne modelske različice in bo do leta 2025 v svoji ponudbi imela pet modelov z izključno električnim pogonom v različnih segmentih.

4.4.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info