Novice Škoda

Odstiranje pogleda na prihodnji kompaktni model

10.10.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Odstiranje pogleda na prihodnji kompaktni model

Škoda s sliko silhuete odstira pogled na prihodnji model, ki bo predstavnik priljubljenega kompaktnega razreda. Slika naznanja markanten in dinamičen dizajn petvratnika, ki emocionalni oblikovalski slog Škode Vision RS, ki je pozornost vzbudila na avtomobilskem salonu v Parizu, prenaša v serijski avtomobil.

Škoda je za novi model prvič uporabila fleksibilen prečni modularni sistem MQB-A0. Ta sistem pri kompaktnih dimenzijah omogoča veliko prostornost, ki je značilna za znamko, in uporabo številnih inovativnih asistenčnih sistemov. Premiera novega modela znamke Škoda bo še pred koncem leta 2018.

PREDHODNA NOVICA

 portna in trajnostna prihodnost

Športna in trajnostna prihodnost

Znamka Škoda z modelom Škoda Vision RS povezuje športno tradicijo in trajnostno prihodnost. Na oktobrskem pariškem avtomobilskem salonu 2018 ta markantna konceptna študija z dinamično govorico oblik in učinkovitim priključnim hibridnim pogonom razkriva naslednjo stopnjo razvoja Škodinih športnih modelov RS in dizajn prihodnjega kompaktnega vozila.

3.10.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Slavnostni dogodek 50 letnice Avtohie Malgaj Trbovlje

Slavnostni dogodek 50-letnice Avtohiše Malgaj Trbovlje

Podjetje Malgaj Trbovlje letos praznuje 50-letnico sodelovanja s Volkswagnom in Audijem v Trbovljah. Uspešno sodelovanje, ki traja že pol stoletja, je ena od pomembnejših obletnic v 125-letni obrtno podjetniški tradiciji družine Malgaj. Obeležili jo bodo s slavnostnim dogodkom.

13.10.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info