Novice Škoda

Odslej komuniciranje tudi prek Twitterja

10.8.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Odslej komuniciranje tudi prek  Twitterja

Z začetkom dinamičnih predstavitev prenovljene Škode Fabie bodo v oddelku za komuniciranje pri češkem proizvajalcu začeli tvitati. Na Twitterju bo Škoda na kanalu @skodaautonews objavljala raznovrstne vsebine, med njimi informacije o podjetju in modelih ter zgodbe iz zakulisja znamke. 

Jens Katemann, vodja komuniciranja v družbi ŠKODA AUTO, je povedal: “Bodisi novinarji, blogerji ali ljubitelji znamke – z objavami na Twitterju @skodaautonews želimo nagovarjati veliko ciljnih skupin. Vse te so lahko zdaj prek Twitterja obveščene o našem podjetju in lahko po tej poti hitro in neposredno navežejo stik s Škodo. S platformo ŠKODA Storyboard smo že dosegli velik napredek na področju uveljavljanja znamke in njene prisotnosti v medijih. Zdaj gremo korak dlje in bomo navdušenje nad
Škodo delili na Twitterju.”

Pri Škodi bodo od danes naprej na Twitter računu @skodaautonews tvitali novice v zvezi z novinarsko predstavitvijo prenovljene Škode Fabie #FABIA2018. V okviru dogodka bo okrog 600 predstavnikov mednarodnih medijev s področja avtomobilizma, splošnega interesa in življenjskega sloga prvič imelo možnost daljših testnih voženj s Škodo Fabio. Poleg tega bodo sledilci na @skodaautonews lahko dobili najnovejše informacije za medije in podatke o prihajajočih produktnih novostih ter novice o ključnih
temah, kot sta digitalizacija in električna mobilnost. Potem so tu še informativne grafike, ekskluzivne izjave Škodinih odgovornih oseb in pogledi v zakulisje znamke.

Twitter račun @skodaautonews Škodinega oddelka za komuniciranje na matičnem sedežu v Mladi Boleslav najdete <a href=”https://twitter.com/skodaautonews”>na povezavi</a>.

PREDHODNA NOVICA

    Svetovna premiera na parikem avtomobilskem salonu 2018

› Svetovna premiera na pariškem avtomobilskem salonu 2018

Z novim Karoqom Sportline bo Škoda oktobra na pariškem avtomobilskem salonu 2018 predstavila še drugo novo, po obliki in vozni dinamiki bolj športno različico kompaktnega SUV-ja Karoq. In kot se spodobi, bo ekskluzivno za Karoq Sportline na voljo najmočnejši bencinski motor za to modelsko serijo, ki razvije moč 140 kW (190 KM).

3.8.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Puica  ki je pokonala Yetija

Puščica, ki je pokončala Yetija

– Ob kompaktnih zunanjih merah je v notranjosti vzor dobrega prostorskega izkoristka
– Dvojček seata arone ponuja nekoliko manj športnosti in malenkost več praktičnosti
– Turbobencinar z izklopom valjev odlično konkurira zmogljivosti in varčnosti turbodizlov

16.8.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info