Novice Škoda

Novo obdobje: ljubezen do dovršenih detajlov

14.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Novo obdobje  ljubezen do dovrenih detajlov

Novi Škoda Superb s svojim emocionalnim nabojem predstavlja nov vrhunec v srednjem avtomobilskem razredu. Tik pred svetovno premiero, ki bo 17. februarja v Pragi, so pri Škodi razkrili prve zunanje detajle novega paradnega modela, ki na impresiven način poudarjajo njihove brezkompromisno visoke ambicije na področju oblikovanja. Iz predstavljenih oblikovnih elementov je razvidna ljubezen do detajlov in do preciznosti pri oblikovanju in izdelavi. Vsi elementi so dovršeno izdelani do najmanjše
podrobnosti.

Novi Škoda Superb od sprednjega dela do zadka navdušuje z jasno geometrijo, markantno zasnovanimi površinami, tridimenzionalnimi oblikami in elegantnimi linijami. Preciznost tudi pri najmanjših podobnostih, to je bilo vodilo pri snovanju novega parad­nega modela – in delo je bilo opravljeno tako natančno, temeljito in premišljeno kot še nikoli doslej. Z novimi, ostrimi potezami se predstavlja kristalasta grafična podoba luči novega Superba: natančne linije, precizna izdelava, uporaba
geometrijskih trikotnih oblik in tridimenzionalne obline ustvarjajo markantno in svojsko podobo, ki sloni na tradicio­nalni češki umetnosti steklarskih mojstrov.

Svetovna premiera novega Superba bo 17. februarja v Forumu Karlín v Pragi – prisotni bodo predstavniki mednarodnih medijev ter visoki gostje iz koncerna, podjetja, politike, gospodarstva in družbe. Škoda Superb je od leta 2001 paradni konj Škodine modelske palete. Do danes (podatki so z dne 31.01.2015) je bilo prodanih že več kot 700.000 primerkov modela Škoda Superb prve in druge generacije. To pomeni, da se ta model uvršča med najbolj priljubljene v srednjem avtomobilskem razredu.

PREDHODNA NOVICA

Notranja prostornost na ravni vijih razredov

Notranja prostornost na ravni višjih razredov

– Prvi vtisi o novem Škoda Superbu
– Nove dimenzije: večji, elegantnejši, z veliko ljubezni do detajlov
– Poudarjeno udobje: razkošna prostornost, prefinjeni materiali
– Nove kvalitativne razsežnosti: dovršena izdelava, izjemna natančnost

6.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Svetovna premiera novega  kodinega paradnega konja v Pragi

Svetovna premiera novega Škodinega paradnega konja v Pragi

Spektakularna svetovna premiera najboljše Škode vseh časov: v Forumu Karlín v Pragi je 17. februarja 2015 prvič v soj žarometov zapeljal novi Škoda Superb, ki prinaša revolucionarne spremembe dizajna znamke Škoda.

19.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info