Novice Škoda

Novi Superb prinaša revolucionarne spremembe

24.12.2014 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Novi Superb prinaa revolucionarne spremembe

Novi Škoda Superb prinaša revolucionarne spremembe že znane Škodine oblikovalske govorice. Nova oblikovalska skica kaže ekspresivno zasnovano limuzino, ki jo odlikujeta dovršenost in strast. Dizajn je prefinjen, eleganten, dinamičen, suveren, sodoben in izrazen.

Škodin novi paradni konj se predstavlja z izrazitimi oblikovnimi elementi študije VisionC in novimi, dinamičnimi proporcionalnimi razmerji. Od sprednjega dela do zadka, od velikih koles do mehko padajoče strešne linije – novi Superb navdušuje s prečiščeno geometrijo, izrazito poudarjenimi površinami, skulpturalnimi oblikami, puristično natančnostjo in elegantnimi potezami – kot bi bil ulit iz enega kosa.

Z izrazito zunanjostjo se povečuje ugled Škodinega vrhunskega modela, hkrati pa je Superb nov vizualni biser v srednjem avtomobilskem razredu – ostro in atletsko začrtan, suveren ter čustven kot še nikoli. Bistveni elementi izrazne podobe zunanjosti se nadaljujejo tudi v notranjosti vozila.

Škoda Superb se z novo, tretjo generacijo pomika v zgornji del srednjega avtomobilskega razreda in bo za znamko in model navdušila nove skupine kupcev. Novi Škoda Superb bo svetovno premiero doživel sredi februarja 2015 v Pragi, v začetku marca pa sledi predstavitev na ženevskem avtomobilskem salonu. Začetek prodaje je predviden za sredino leta 2015.

PREDHODNA NOVICA

 koda izdelala Octavio tretje generacije z zaporedno tevilko 500 000

Škoda izdelala Octavio tretje generacije z zaporedno številko 500.000

› Razred zase: Octavia tretje generacije je velik uspeh
› V letu 2014 prodaja Octavie v Zahodni Evropi zrasla pribl. za četrtino
› Modelska serija Octavia tako raznolika kot nikoli prej
› Mednarodni uspeh: proizvodnja v Evropi, na Kitajskem, v Rusiji in Indiji
› Uspeh iz tradicije: od leta 1996 je bilo prodanih več kot 4,46 milijona vozil Octavia

17.12.2014 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Zmagovalka v svojem razredu na poskusnem trenju Euro NCAP

Zmagovalka v svojem razredu na poskusnem trčenju Euro NCAP

Nova Škoda Fabia je najvarnejši majhni avtomobil v najnovejšem poskusnem trčenju Euro NCAP. Novi Škodin model je na poskusnem trčenju Euro NCAP dosegel najvišje število točk v segmentu in poleg tega kot edini od 14 testiranih majhnih avtomobilov prejel najboljšo oceno pet zvezdic.

13.1.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info