Novice Škoda

Nova Fabia se je izkazala na obremenitvenih testih

12.3.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Nova Fabia se je izkazala na obremenitvenih testih

Škodini inženirji so pri četrti generaciji Fabie opravili zaključne izboljšave. Simulirali so različne vozne situacije, novi model so temeljito preizkusili ter na tajnih testnih poligonih in z uporabo računalniških simulacij izvedli še zadnje popravke za kar najboljšo varnost pri vožnji, optimalno aerodinamiko in maksimalno udobje.

Pri Škodi so aktivno in pasivno varnost nove Fabie še dodatno izboljšali ter razširili ponudbo razpoložljivih asistenčnih sistemov in povezljivostnih storitev. Med varnostno in komfortno opremo nove Fabie najdemo tudi asistenčne sisteme, ki so bili doslej rezervirani izključno za vozila iz višjih razredov. Zaradi številnih premišljenih aerodinamičnih detajlov so se vrednosti porabe in emisij v primerjavi s prejšnjim modelom močno znižale. Količnik zračnega upora se je tako zmanjšal z 0,32
na 0,28, s čimer Fabia v svojem segmentu dosega najugodnejšo vrednost.

PREDHODNA NOVICA

Veja  bolj elegantna in e bolj varna

Večja, bolj elegantna in še bolj varna

Ekspresiven dizajn, prostornejša notranjost, več udobja in še večja varnost, ki jo omogočajo sodobni varnostni in asistenčni sistemi: takšna je nova Škoda Fabia četrte generacije.

12.3.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

12 kod po okusu reli voznikov

12 škod po okusu reli voznikov

Pri znamki Škoda letos praznujejo, ker so v avtomobilskem športu prisotni že 120 let. Posledično so se Čehi odločili, da ta pomembni jubilej obeležijo z ekskluzivno reli serijo modela fabia, ki bo kupcem na voljo v samo dvanajstih primerkih.

17.3.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info