Novice Škoda

Notranja prostornost na ravni višjih razredov

6.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Notranja prostornost na ravni vijih razredov

Nova generacija Škodinega parad­nega konja predstavlja potrditev oblikovalskih sposobnosti in emocionalnega naboja te znamke. Novi Škoda Superb na edinstven način povezuje prostor, funkcionalnost in obliko. V katero smer se bo v prihodnje razvijal njihov oblikovalski slog, je Škoda nakazala že s predstavitvijo konceptnega modela Škoda VisionC na lanskem avtomobilskem salonu v Ženevi. Z novim Superbom te oblikovalske spremembe vstopajo tudi v serijsko proizvodnjo. Škoda zdaj prvič odstira
pogled v notranjost Superba in s tem razkriva konkretne detajle tretje generacije tega modela.

Škodini inženirji in oblikovalci so si za cilj zastavili, da ustvarijo čim bolj pros­tor­no notranjost s sodobnim, elegantnim in visokokakovostnim karakterjem. Prostorske dimenzije so izboljšane, zato lahko rečemo, da Škoda v srednji avtomobilski razred vnaša kriterije višjih razredov. V povezavi z neprekosljivo prostornostjo, novo kakovostjo na področju udobja, novimi tehničnimi rešitvami in dovršeno, natančno izdelavo bo Škoda Superb v svojem segmentu zagotovo postavil nove standarde.

PREDHODNA NOVICA

 koda Octavia e naprej pobira naslove

Škoda Octavia še naprej pobira naslove

Mladá Boleslav (Češka), februar 2015 – Tretja generacija Škode Octavie niza uspeh za uspehom. Najnovejša potrditev: priznanje za najboljši ni avto v razredu kompaktnih vozil na izboru ‘Best Cars 2015’, ki ga za bralce organizira nemška avtomobilistična revija ‘auto motor und sport’ (ams).

4.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Novo obdobje  ljubezen do dovrenih detajlov

Novo obdobje: ljubezen do dovršenih detajlov

– Preciznost: kristalaste luči, popolni radiji, ostri robovi in linije
– Markanten: Škodin novi oblikovalski pristop
– Svetovna premiera novega Škodinega paradnega konja bo 17. februarja v Pragi

14.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info