Novice Škoda

KODIAQ SE PREDSTAVI

13.5.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

KODIAQ SE PREDSTAVI

V prodajnem salonu Škerjanec, ki je bil lansko leto razglašen za Trgovca leta 2016 med slovenskimi prodajnimi saloni, so te dni predstavili tehnološko dovršeno SUV vozilo Kodiaq, ki je ime dobil po največji podvrsti rjavega medveda, doma iz Aljaske.  

Kodiaq je funkcionalen, dizajnersko dovršen, prostoren in inovativen avto, z najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi. Terenski pustolovec je doma v divjini in ga nadzira vozni program Offroad, ki prilagaja podvozje, motorni računalnik in delovanje zavor na grobem terenu. Poleg vrhunske kvalitete uporabljenih materialov in izjemne zvočne izolacije se lahko razvajate tudi s praktičnimi elementi, kot je na primer ogrevan volanski obroč ali navidezna stopalka za odpiranje in zapiranje prtljažnih
vrat. In kar je še bolj prijazno, vse kontrole so nameščene okoli voznika tako, da jih le-ta najde brez razmišljanja. Sedem sedežev in največji prtljažnik v segmentu sta najbolj izrazita atributa prostorne notranjosti. Seveda gre zraven tudi več kot dovolj prostora za potnike na prednjih sedežih in za tiste v drugi vrsti.

Na sproščeni predstavitvi sta ob kulinaričnih dobrotah za odlično glasbeno podlago skrbela DJ Baza in vsem dobro znani glasbenik Samuel Lucas, ki je s seboj kot presenečenje pripeljal tudi nečaka, člana skupine Game Over Alena in hči Arijano, ki sta poprijela za mikrofon in navdušila zbrane povabljence v salonu. Predstavitev v SPC Škoda Škerjanec je v Domžale pritegnila številne znane obraze našega medijskega prostora. Kodiaqa so si ogledali: Vlado Kreslin, Robert Kranjec, Miha
Brajnik, Tara Zupančič, Regina, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Milan Gačanovič, Rene Mlekuž, Peter Klinc, …

Vlado Kreslin si je temeljito pogledal novo SUV vozilo. Tudi sam vozi Škodo, kot pravi “črno Škodo”. Tudi Miha Brajnik že od nekdaj prisega na Škodo. V pogovoru z voditeljem Davidom Urankarjem je zaupal, da se velikega avtomobila ne bi branil, še posebej ne takega, ki ima velik prtljažnik in veliko sedežev, saj rad naokrog vozi vse sosede, ki potrebujejo prevoz v mesto. Robert Kranjec je trenutno voznik Škodinega Superba, saj potrebuje prostoren avto za smučarsko opremo. »Vanj vržem
vse, kar potrebujem za treninge in za družinske poti. Zadovoljen sem s štirikolesnim pogonom in močno mašino. Velikokrat mi ga zapleni tudi žena, saj ga je res luštno voziti, je še dodal sproščeno razpoložen skakalec.

PREDHODNA NOVICA

Sodoben  dinamino oblikovan SUV

Sodoben, dinamično oblikovan SUV

Škoda Karoq je povsem na novo razvit kompaktni SUV. Njegov emocionalni in dinamični dizajn s številnimi kristalastimi elementi sledi oblikovalskemu slogu Škodinih novih SUV-jev. Karoq – tako kot tudi drugi Škodini modeli – nudi izjemno prostorno notranjost in velik prtljažnik, nove asistenčne sisteme, celostne LED-žaromete in kot prvi Škodin model tudi digitalno instrumentno ploščo z možnostjo poljubnega programiranja.

6.5.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Ekspresivni dizajn novega kompaktnega SUV a

Ekspresivni dizajn novega kompaktnega SUV-a

Tik pred svetovno premiero je češki avtomobilski proizvajalec odstrl pogled na svoj novi kompaktni SUV, Škodo Karoq. Vozilu nedvomno daje pečat Škodin novi emocionalni in dinamični oblikovalski slog SUV vozil. Škoda Karoq ima markanten značaj in se ponaša z belimi kristalastimi elementi, ki odražajo moč in robustnost, pa tudi eleganco.

16.5.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info