Novice Škoda

Karoq - prostoren, sodoben, udoben in zmogljiv cestni terenec.

6.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan

Karoq   prostoren  sodoben  udoben in zmogljiv cestni terenec

Naslednik uspešnega modela Yeti in Kodiaqov manjši brat, je z več kot pol milijona prodanih vozil eden od stebrov uspeha znamke Škoda. Leta 2020 in 2021 je za Octavio drugi po vsem svetu najbolje prodajani Škodin model.

Karoq je povsem na novo razvit kompaktni SUV s katerim znamka pridobiva nov krog kupcev. Njegov dinamični dizajn ima številne kristalaste elemente in sledi že znanemu oblikovalskemu slogu znamke Škoda. Uporabniku nudi izjemno prostorno notranjost potniškega prostora in velik prtljažnik, nove asistenčne sisteme, celostne LED-žaromete in kot prvi model znamke, je prejel v celoti digitalne merilnike.

Škoda Karoq je za 31,5 centimetra manjši od velikega, 7-sedežnika Kodiaqa. Svojega uspešnega predhodnika, prvega cestnega terenca Škode Yetija, pa je v dolžino prerasel za 16 cm. To se najbolj pozna v prtljažniku in v za kar 68 mm večjem prostoru za kolena na zadnjih sedežih.


Sistem VarioFlex omogoča, da lahko sedeže posamično odstranimo in s tem pridobimo med 479 in 588 litri ali jih popolnoma odstranimo iz vozila in s tem pridobimo maksimalno tovorno prostornino 1.810 litrov. A tudi z zadnjimi sedeži na svojem mestu ima Karoq skoraj 500-litrski prtljažnik.

Znamka Škoda bo po štirih letih po začetku prodaje osvežila svojo drugo SUV modelsko serijo Karoq. Tako bo zgodbo o uspehu nadaljeval tudi v prihodnjih letih. Osvežili so dizajn, optimizirali aerodinamiko ter vgradili najsodobnejše asistenčne in infotainment sisteme ter učinkovitejše motorje aktualne generacije EVO.


V motorni paleti ima tri bencinske agregate 1.0 TSI ,1.5 TSI in 2.0 TSI ter dva dizelska agregata 2.0 TDI. Pri slednjem je na voljo tudi različica 4×4 z najsodobnejšim štirikolesnim pogonom, z samodejno razporeditvijo navora, ki zagotavlja optimalno vozno dinamiko, najvišji standard aktivne varnosti in varčno porabo.

Škoda Karoq je na voljo s paketi opreme Active, Ambition, Style, Sportline in veliko dodatnimi opcijami. Vabljeni v naše salone PAN-JAN Trebnje in Ivančna Gorica ker vam bomo pomagali izbrati vašega ali pa naj kontaktirajte tu.

PREDHODNA NOVICA

Ve kot 6 odstotna donosnost prodaje v letu 2021

Več kot 6-odstotna donosnost prodaje v letu 2021

› Skupina ŠKODA AUTO* v letu 2021 promet povečala na 17,7 milijarde evrov
› Pozitiven rezultat iz poslovanja v zahtevnih razmerah: 1,08 milijarde evrov
› Donosnost prodaje zaradi dobrega prvega polletja znašala 6,1 odstotka

25.3.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Klaus Zellmer bo postal novi predsednik uprave drube

Klaus Zellmer bo postal novi predsednik uprave družbe

Novi predsednik uprave družbe ŠKODA AUTO a.s. bo 1. julija 2022 postal Klaus Zellmer, ki je trenutno član uprave znamke Volkswagen, odgovoren za poslovna področja prodaje, marketinga in poprodaje.

7.4.2022 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info