Novice Škoda

Kako se v avtu zaščititi pred koronavirusom

27.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Kako se v avtu zaititi pred koronavirusom

V sedanji situaciji obvezno velja: ostanimo doma, če le moremo. A ravno zdaj so mnogi od nas odvisni od avtomobila, bodisi ker so zaposleni na področju mobilne nege ali v storitvenih dejavnostih ali ker opravljajo nakupe za sosede in prijatelje, ki sami tega niso zmožni. Na <a href=”https://www.porscheinterauto.net/Vozila/%C5%A0koda.37/”>ŠKODA</a> Storyboardu je objavljen <a href=”https://www.skoda.si/aktualno/novice/1149-kaksna-je-varna-mobilnost-v-casu-epidemije-koronavirusa”>članek</a> o
tem, na kaj moramo v avtu zdaj še posebej paziti in kako lahko kar najbolje zaščitimo sebe.

Za mnoge, ki morajo biti v teh dneh mobilni, je avto nekakšen “varen pristan” lastne mobilnosti. Za razliko od javnega prevoza lahko v avtu omejimo stik z drugimi ljudmi in s tem verjetno tudi na poti poskrbimo, da bomo optimalno zaščiteni pred virusom. Kljub temu so tudi v našem avtomobilu kontaktne točke, ki bi jih morali zdaj redno temeljito razkuževati, da bi čim bolj zmanjšali možnost okužbe: to so na primer vratne kljuke, vratni okvirji, volan ali prestavna ročica.

V obširnem članku na Škoda Storyboardu smo za vas zbrali še več izčrpnih in podrobnih informacij in nasvetov Škodine zdravnice za medicino dela Jane Parmove, ki je povedala, na kaj moramo zdaj še posebej paziti. Poleg tega servisni prispevek ponuja odgovore na vprašanja, kaj je zdaj pomembno pri točenju goriva ali zakaj bi morali prav zdaj očistiti klimatsko napravo in s katerimi pripomočki lahko to brez težav naredimo tudi doma.

Najpomembnejši nasveti iz članka so na spletni strani objavljeni tudi v obliki kontrolnega seznama, ki si ga lahko natisnete.

PREDHODNA NOVICA

Ustavljena proizvodnja v tovarnah Mlad  Boleslav  Kvasiny in Vrchlab

Ustavljena proizvodnja v tovarnah Mladá Boleslav, Kvasiny in Vrchlabí

› V sredo, 18. marca 2020, ustavljena proizvodnja v tovarnah Mladá Boleslav, Kvasiny in Vrchlabí
› Za čas prekinitve proizvodnje od 19. do 29. 3. 2020 bodo zaposleni prejeli 70 odstotkov svoje povprečne plače, za čas od 30. 3. do 5. 4. 2020 pa 75 odstotkov
› Najpomembnejši cilj je, da tudi v tem času obdržimo vse zaposlene

21.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Nova  koda Octavia vRS iV

Nova Škoda Octavia vRS iV

Škoda je pred kratkim predstavila novo izvedbo Octavie, bombonček na vrhu torte pa kakor vedno predstavlja njena različica z oznako vRS.

30.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan