Vedno z vami!

 

Servisne delavnice, tehnični pregledi in registracije vozil v Trebnjem in v Ivančni Gorici bodo od 4.1.2021 delovale po običajnem delovnem času.

 

Kljub temu, da sta zavoljo vašega in našega zdravja salona vozil KIA in Škoda v Trebnjem ter Ivančni Gorici začasno zaprta, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih.
V primeru, da bivate v drugi občini in bi želeli opraviti tehnični pregled ali servis, izpolnite izjavo za prehod v drugo občino, ali pa nam pišite in vam bomo izjavo posredovali.

 

Več informacij in kontakti

Novice Škoda

Novosti iz sveta avtomobilov Škoda
Novi  kodin SUV za indijsko trie

Novi Škodin SUV za indijsko tržišče

Prvi serijski model v sklopu projekta India 2.0, za katerega je na indijski podcelini odgovorna družba Škoda Auto, se bo imenoval Kushaq. Ime kompaktnega SUV-modela izvira iz več tisoč let starega indijskega jezika sanskrt.

8.1.2021 · Porsche Slovenija d.o.o. · Avto.info

Recept za druinsko sreo

Recept za družinsko srečo

– Octavia četrte generacije moderne dobe je pričakovano prostorna in udobna kot še nikoli
– Z dvolitrskim turbodizlom s 110 kW (150 KM) je dovolj hitra, uglajena in zelo varčna
– Najnovejša koncernska tehnika vpliva na ceno, ki se z nekaj dodatki giblje okoli 30 tisočakov

14.12.2020 · Borut Fakin · Avto.info

Multifunkcionalna spremljevalca za vsak dan

Multifunkcionalna spremljevalca za vsak dan

Novi top različici iz družine Octavia v četrti generaciji ponujata še večjo varnost, nove asistenčne sisteme, več udobja in sodobne rešitve za povezljivost. Kar zadeva pogon, pa Škoda pri novi Octavii ponuja najpestrejšo paleto motorjev v dosedanji zgodovini te modelske serije.

1.12.2020 · Porsche Slovenija d.o.o. · Avto.info

Posodobljena Karoq in Kodiaq

Posodobljena Karoq in Kodiaq

27.10.2020 · Avtohiša Pan-Jan

3 pomembne nagrade za novo octavio

3 pomembne nagrade za novo octavio

V Veliki Britaniji so v teh dneh razglasili letošnje zmagovalce izbora najboljših novih avtomobilov, ki so ga ponovno pripravili novinarji cenjene britanske revije Auto Express. Največ lovorik (4) sta letos pobrala aktualna serijska modela (octavia & superb) znamke Škoda, čeprav je na tej podelitvi resnično zablestela samo nova octavia.

14.10.2020 · Marko Miklavc · Avto.info