Gradnja OMV Trebnje
|

Se še spomnite začetka gradnje bencinskega servisa OMV Trebnje?

POGLED V ZAČETEK GRADNJE BENCINSKEGA SERVISA OMV TREBNJE

Pisalo se je leto 1998 in takratno podjetje OMV Istrabenz je začelo graditi bencinski servis v Obrtniški ulici v Trebnjem. Gradnja je bila zaključena v nekaj mesecih in bencinski servis je bil uradno odprt za javnost.

Gospa Jelka Šalehar, takratna direktorica podjetja je povedala, da se je ideja o bencinskem servisu porodila prav njej: “Ko smo gradili zgradbo tehničnih pregledov, se mi je porodila ideja, da Trebnje v tem delu potrebuje bencinski servis. Idejo sem takrat predstavila podjetju z enako dejavnostjo, ki se ni odzval, so pa imeli posluh zanjo na OMV Istrabenz. Kupili so zemljišče nasproti naše poslovne stavbe in tako se je začelo. Ta poslovni korak se mi je za razvoj Trebnjega zdel zelo pomemben.”

OMV Trebnje
Gradnja OMV Trebnje

Takrat čisto novo zgrajeni bencinski servis je bil opremljen z najsodobnejšo opremo in tehnologijo, ki je omogočala hitro in učinkovito oskrbo z gorivom, sodobnim trendom sledijo še danes. Poleg tega je v njenem sklopu tudi bar in avtomatska avtopralnica in tako omogočijo strankam, da se okrepčajo ali pa očistijo svoja vozila.

Bencinski servis je bil kar enajst let pod okriljem našega podjetja, Pan Jan. Po franšiznem poslovnem modelu smo ga vodili z veliko predanostjo. V enajstih letih upravljanja je pripeljalo do uspešnega poslovanja. V tem obdobju smo prejeli tudi posebno priznanje, Najboljši prodajalec leta 2005, kar nam je zelo veliko pomenilo. V naši takratni OMV ekipi je bilo za to priznanje zaslužnih 10 uslužbencev. Na tem mestu se vsem ponovno zahvaljujemo za vso zavzetost, ki so jo predajali v svoje delo. Brez njih, nam pridobitev tega priznanja ne bi uspelo.

V obdobju poslovanja smo tako uspešno oskrbovali vse stranke, ki so cenile hitro in prijazno storitev ter kakovostno gorivo. Poleg tega sta se avtopralnica in bar izkazala kot priljubljena med prebivalci okoliških naselij.

Po več kot desetletju vodenja bencinskega servisa, se je naša poslovna pot obrnila drugam. Priložnost nadaljevanja upravljanja bencinskega servisa smo prepustili drugim upravljalcem. Veseli smo, ko vidimo kako se trudijo ter zavzeto in predano nadaljujejo začrtano pot.

Bencinski servis še danes deluje in ostaja ena izmed najbolj priljubljenih postaj v regiji. Podjetje OMV Slovenija skozi leta uspešno vzdržuje svojo odlično kakovost storitev, kar pomaga pri ohranjanju zvestih strank in pridobivanju novih.

Želimo vam vse najboljše pri poslovanju in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

OMV Trebnje - Pan Jan
OMV Instrabenz gradnja Trebnje

Podobne objave