|

Prva župnija v Sloveniji s svojo električno polnilnico

V ponedeljek, 18. 10. 2021 se je v Grosuplju, natančneje v župnišču Grosuplje odvila prav posebna otvoritev novih električnih polnilnic, ki so na voljo vsem okoliškim prebivalcem in faranom. Župnik g. Golob je dejal, da je resnično hvaležen, da se je prikazala priložnost za sodelovanje s podjetjem Pan Jan, ki je v partnerstvu in ob pomoči Porshe Finance Group Slovenia zelo hitro, učinkovito, odzivno in tehnično dovršeno speljala in omogočila tovrsten projekt.

Župnija Grosuplje je tako prvo župnišče v Sloveniji, ki se lahko pohvali s svojo lastno električno polnilnico. Župnik Martin Golob je ob tem poudaril, da je ponosen in vesel, da se lahko tudi njegova župnija pohvali, da sledi trendom življenja in razvoja, ki se hitrostno razvija v to smer. Želi si ostati v koraku s časom, zato se zavestno trudi za dobrobit ljudi in zmanjševanja onesnaževanja na vseh ravneh.

Del slavnostne otvoritve je bil blagoslov novih električnih polnilnic, ki so tako že popolnoma pripravljene na nove obiskovalce in žejne električne konjičke.

Polnilnice so kvalitetne in hitre, njihova uporaba pa je povsem preprosta in brezplačna. Najboljše pa je, kot pravi župnik, da se lahko posameznik v času polnjenja svojega avtomobila sprehodi po bližnjem hribu, na katerem stoji grosupeljska cerkev ter se tako v miru navdihne svežega zraka in energije ali pa celo spije kavico iz kavomata pri cerkvi.

Avtohiša Pan Jan je kot partner in pokrovitelj projekta v sodelovanju s Porshe Finance Group Slovenia ponosna na tovrstne trajnostne in zelene projekte. “Kot podjetje smo tudi sami zelo okoljsko naravnani in podpiramo uporabo ter napredek električnih vozil” dodaja Anita Prijatelj, direktorica podjetja Pan Jan.

PanJan namreč v svojem sortimanu poleg prodaje Škodinih in Kiinih modelov avtomobilov ter rabljenih vozil in tehničnih pregledov, servisov ter ostalih avtokleparskih storitev ponuja tudi nakup električnih polnilnic oz. postaj za domačo uporabo.

Portfelj polnilnih postaj je velik, zato smo se pri PanJanu povezali s sistemskim ponudnikom za električno mobilnost MOON Charge, pri katerih dobite vse na enem mestu. Strokovnjaki vam svetujejo, naredijo preverbo pred namestitvijo, namestijo polnilno postajo (vključno s prvim zagonom), nudijo vam podporo in vzdrževanje ter pomoč pri vlaganju dokumentov ter pridobitvi subvencij.

Produktov MOON Charge je veliko. Najprimernejše za vas izberete s pomočjo strokovnjakov, do katerih lahko pridete s pomočjo ekipe Pan-Jan. Za več informacij se zglasite v eni izmed naših poslovalnic v Trebnjem ali Ivančni Gorici ali pa nas pokličite na tel. številko 07/ 34 60 711.

Podobne objave