Novice

Poseben dan za našo novo stranko in lastnika avtomobila Škoda Kamiq

10.1.2024 · Avtohiša Pan-Jan

Poseben dan za nao novo stranko in lastnika avtomobila  koda Kamiq

V ponedeljek 8.1.2024 je bilo v Pan Jan Ivančna Gorica še posebej veselo. Na ta dan je novi lastnik avtomobila Škoda Kamiq postal domačin Blaž, ki je praznoval rojstni dan, v kratkem pa bo tudi magistriral. Zato je bilo veselje ob novem avtomobilu še toliko večje. Kot darilo za oba pomembna dogodka v njegovem življenju, ga je oče presenetil in mu pomagal pri nakupu novega avtomobila. Zelo lepo darilo, kajne?

Nakup sta opravila pri naši simpatični prodajalki Tjaši, katera se zaveda, kako pomembno je, da so stranke zadovoljne in se ob nakupu počutijo posebne. Zato je avtomobil ob tej priložnosti skrbno pripravila in ga še za večje presenečenje okrasila z modro mašno. Nakup avtomobila pri nas pomeni celovito izkušnjo, od priprave, svetovanja, registracije in predaje ključev. Blaž je ob svojem prazniku in uspehu prejel še majhno darilo pozornosti podjetja Pan Jan.

Blaž ob vsem tem ni mogel skriti posebnega navdušenja in sreče. Poslovil se je od svojega prejšnjega avtomobila in pozdravil novega Kamiqa.

Blaž, povej mi kaj o svojih občutkih tega današnjega dne, si danes prvič pri nas, kajne?

Ja, že zelo dolgo sem si želel nov avto, ampak sem si rekel, da do konca študija še počakam in do takrat vozim še moj stari avtomobil. Potem sem pa rekel, da bom videl, kaj bom delal in kje, ampak je ta priložnost prišla že prej, zahvaljujoč mojemu očetu. Ker bom kmalu magistriral in, ker imam danes rojstni dan, se je oče odločil, da mi kupi oziroma pomaga pri nakupu novega avtomobila Kamiq.

Pan_jan_prodaja_vozil_skoda

Zakaj pa ste se odločili za nakup novega avtomobila pri nas?

g. Srečko: Pravijo, da dober glas seže v deveto vas. Povedali so mi, da je Škoda zelo kvaliteten avtomobil pa tudi slišal sem vse pohvale za vašo avtohišo Pan Jan.

Kako bi opisali vašo današnjo izkušnjo z nakupom?

g. Srečko: Vse pohvale za prodajalko Tjašo, zelo prijazna. Vse nam je svetovala in obenem ponudila vse informacije, ki jih moraš vedeti pri avtomobilu. Nakup bomo z veseljem priporočali naprej našim prijateljem ali sorodnikom.

Blaž: Pred nakupom sva oba naredila testno vožnjo z avtomobilom, tako, da sva se oba strinjala z nakupom tega avtomobila. Sedaj bodo vsi videli, da imam nov avto in bom z veseljem Pan Jan priporočal naprej.

Blaž, želimo ti veliko varnih kilometrov z novim avtomobilom Kamiq.

Pan_jan_prodaja_vozil_skoda

 

Pan_jan_prodaja_vozil_skoda

 

PREDHODNA NOVICA

NASLEDNJA NOVICA

Pan Jan e  ETRTI  postal TRGOVEC LETA 2023

Pan Jan že ČETRTIČ postal TRGOVEC LETA 2023

20.1.2024 · Avtohiša Pan-Jan