|

Piknik kot se šika

Piknik kot se šika: 6. srečanje servisne mreže Porsche Slovenija

V prelepem okolju Kamnika se je v soboto odvijal piknik servisne mreže Porsche Slovenija. Dogodek  poimenovan “Piknik kot se šika” je privabil veliko udeležencev. Tam smo se zbrali tudi sodelavci servisne ekipe podjetja Pan Jan.

Piknik je bil organiziran v prelepi naravi Kamnika. Udeleženci smo se imeli priložnost preizkusiti v zipline avanturi, tekmovali smo lahko tudi v različnih družabnih igrah, ki so krepile timsko delo in ustvarile prijetno vzdušje med vsemi prisotnimi.

Na dogodku nas je zabavala tudi glasbena skupina Chicas, ki je s svojim energičnim nastopom poskrbela za nepozabno vzdušje. Njihove ritmične melodije so privabile udeležence na plesišče in tako dokazale, da glasba združuje ljudi ter ustvarja nepozabne trenutke.

Ob vsem veselju in zabavi pa ni manjkala odlična pogostitev, ki je bila pripravljena za vse udeležence. Okusne jedi in osvežilne pijače so poskrbele, da so bili vsi udeleženci piknika polni energije za vse aktivnosti. Organizatorji so poskrbeli za vsako podrobnost in zagotovili, da smo se vsi počutili dobrodošle.

Poleg nepozabnih aktivnosti in vrhunske pogostitve je piknik prinesel tudi posebno priznanje za servisno ekipo podjetja Pan Jan. Klemen in Mark, servisna sprejemnika, sta se izkazala v igri “Top Gear Sumo Racing” in si prislužila naziv zmagovalcev. S tem dosežkom sta pokazala visoko stopnjo spretnosti, moči in ekipnega duha. Čestitke fantoma za izjemno zmago in uspešno zastopanje podjetja.

Piknik kot se šika je nedvomno presegel pričakovanja. Ne samo, da je bil piknik poln zabave in aktivnosti, temveč je tudi kreiral možnost za druženje in povezovanje med različnimi podjetji ter posamezniki.

Ta izkušnja nas je tudi navdihnila, da še naprej gradimo močno in povezano ekipo. Spoznali smo, kako pomembno je delati skupaj, se podpirati in si vzeti čas za druženje izven delovnih obveznosti. Prepričani smo, da bomo s to energijo in pozitivnostjo dosegli še večje uspehe v prihodnosti.

 

 

Podobne objave