Obvestila

Slavnostna otvoritev prenovljenega salona vozil Škoda Pan-Jan Trebnje

26.10.2016 · Avtohiša Pan-Jan

Slavnostna otvoritev prenovljenega salona vozil  koda Pan Jan Trebnje

Petek, 21. oktobra je bil za občino Trebnje prav poseben dan, dan, ko je ta naš čudoviti dolenjski kraj v svoje okolje dobil popolnoma prenovljen, najsodobnejši prodajni salon vozil znamke ŠKODA v Sloveniji.

Seveda ne moremo mimo tega, da za vsem skupaj stoji podjetje Pan-Jan, ki prav letos praznuje svoj 25. rojstni dan in če samo pokukamo v preteklost, torej 25 let nazaj, ko je podjetje svojo uspešno zgodbo dejansko začelo graditi v svoji garaži, je danes zgodba povsem drugačna.

Pri podjetju Pan-Jan so namreč od samega začetka strmeli, k uspehu in tako se podjetje danes ponaša s prekrasnim objektom v Ivančni Gorici, ter od tega trenutka dalje tudi z izjemno lepim poslovnim kompleksom v Trebnjem.

Prav zaradi slednjega se je na otvoritvi zbrala nepregledna množica domačinov, predstavnikov lokalne skupnosti, različnih podjetij, predstavnikov medijev in nekaj znanih obrazov, ki s ponosom zaupajo podjetju Pan-Jan že kar nekaj časa.

otvoritev-skodinega-salona-trebnje-zbrana-mnozica

Dogodek, ob otvoritvi čudovitega prenovljenega salona je povezovala vedno prelestna madam Danica Lovenjak, ki je goste pozdravila v svojem prefinjenem slogu, ves čas dogodka pa je goste zabaval in v smeh spravljal znani radijec in video komik Tadej Bricelj, ki je z nekaj vložki pošteno ogrel ozračje pred začetkom uradnega dela.

Še pred samim začetkom pa je ozračje še bolj razgrela profesionalna plesna skupina High Heels High Hopes, ki je pod taktirko koreografinje in plesalke Andreje Vakselj s plesno točko še bolj razgrela ozračje in množico, ki je komaj čakala, da se dogodek tudi uradno začne.

panjan-trebnje-otvoritev-plesalke-high-heels

Seveda pa na dogodku ni manjkalo niti različnih govorcev, v prvi vrsti velja izpostaviti govor direktorice družbe, gospe Anite Prijatelj, ki je vsem navzočim izrekla veliko zahvalo za vsa leta zaupanja v podjetje in hkrati poudarila, da vse skupaj časa izjemna prihodnost, saj je pot na katero stopajo strateško usmerjena, k najvišjim ciljem, kar bo dobro tako za podjetje kot tudi za samo občino Trebnje.

Med govorci pa so se znašli tudi direktor podjetja Škoda Slovenija, gospod Petr Podlipny, ki se je tudi zahvalil vsem navzočim in izkazal navdušenje nad uspehom podjetja Pan-Jan, za katerega tudi verjame, da bo nadaljevalo svojo uspešno pot.

panjan-otvoritev-govor-petr-podlipny

Velja pa tudi poudariti, da podjetje Pan-Jan s Škodo tako ali drugače sodeluje že dobrih 20 let, v vseh teh letih pa je bilo ustvarjenih kup uspešnih zgodb, katerih »plodovi« in rezultati uspešnega dela so vidni tudi s tem čudovito prenovljenim salonom, kamor bodo stranke od sedaj naprej še toliko bolj in z veseljem zahajale ter se domov odpeljale z najbolj vročimi jeklenimi konjički iz novega prodajnega salona vozil ŠKODA.

Seveda pa so s svojimi govori svoje vzpodbudne besede delili tudi podžupan občine Trebnje, g. Jože Korbar ter gospod župnik Jože Pibernik in Slavko Kimovec.

Dogodek se je po vseh govorih seveda bližal tudi vrhuncu, zato so vse navzoče povabili v notranjost prenovljenega salona, kjer je sledil najbolj slavnostni trenutek in sicer sta direktorica, ga. Anita Prijatelj in direktor Škode Slovenija g. Petr Podlipny skupaj prerezala trak in tako tudi uradno odprla ta izjemen, na oči prav čarobno lep in z izjemni prostori okrašen novi salon vozil znamke Škoda.

otvoritev-panjan-trebnje-prerez-traku

To je bil tudi trenutek, ko so si lahko vsi navzoči tudi od blizu ogledali salon in svojim očem privoščili pravi trenutek sprostitve.

otvoritev-trebnje-panjan-ogled-salona

Kasneje je sledila tudi pogostitev, kjer se je našlo marsikaj okusnega, za nadaljevanje slavnostnega vzdušja pa je poskrbel tudi ansambel Žmurek, ki je z domačo glasbo zelo navdušil, za piko na i pa je svoje dodal še avtobus Radia 1 in Matjaž Lovše, ki je dodal še tisto piko na i izjemnemu petku, ki ga bomo še dolgo pomnili.

Seveda pa tega izjemnega dogodka v Trebnjem najbrž nikoli ne bi bilo, če za vsem skupaj ne bi stali in k izjemno uspešni zgodbi podjetja ne bi prispevali tudi njeni dragoceni zaposleni in vodstvo, ki je v vseh teh letih našlo pot za nove izzive in cilje, skupaj pa verjamejo, da je to šele začetek več kot uspešne Pan-Jan zgodbe.

Da je bila otvoritev novega Škodinega salona IzJeMnA pove slika več kot 1000 besed. V kratkem video zapisu vam predstavljamo povzetek dogajanja v petek, 21.10.2016.

Posted by Pan Jan on Wednesday, October 26, 2016

HVALA vsem, ki ste prišli in hvala za zaupanje, ki nam ga izkazujete. Več slik si lahko ogledate na naši Facebook strani, kjer se lahko tudi poiščete in označite!

Vaš Pan Jan d.o.o., Trebnje in Ivančna Gorica.

PREDHODNA NOVICA

Vabilo na otvoritev prenovljenega  kodinega salona v Trebnjem

Vabilo na otvoritev prenovljenega Škodinega salona v Trebnjem

Naš novi razstavni salon znamke ŠKODA je tu in ker ste pomemben del naše družine, si želimo, da ga raziščemo skupaj.

17.10.2016 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

Nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia  julij   oktober 2016

Nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia, julij - oktober 2016

Znani so nagrajenci nagradne igre vikend paket za dve osebi v Termah Olimia, ki je potekala na obeh lokacijah tehničnih pregledov Pan-Jan od julija do oktobra 2016. Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje, vsem srečnim nagrajencem pa iskreno čestitamo.

8.11.2016 · Avtohiša Pan-Jan