PAN-JAN, ŽE TRETJE LETO NAGRAJEN ZA TRGOVCA LETA

Naziv Trgovec leta je priznanje in dokaz, da z našimi prizadevanji delujemo v pravi smeri.  Laskavi naziv je prejel naš salon vozil Škoda v Trebnjem. Prav tako smo nagrado prejeli že leta 2015 in leta 2017 za poslovalnico v Ivančni Gorici.

Priznanje nam pomeni veliko potrditev, saj je rezultat ocenjevanja po strogih kriterijih uvoznika, kjer smo dosegli zavidljive rezultate na različnih področjih: prodajni rezultati, tržni delež, analiza prodaje in servisa, izkušnja t.i. skrivnostnega kupca, itd…

“V veliko zadovoljstvo mi je, da smo uspeli in po zahtevnih kriterijih prejeli to prestižno priznanje. Za nagrado so zaslužni vsi sodelavci tako v salonu, kot na servisu in tudi vsi ostali zaposleni, saj je prav vsak naš delavec tudi naš najboljši predstavnik in ambasador podjetja. Za nas je nagrada potrditev, da smo na pravi poti. Vodilo našega podjetja je, da delamo dobro, kakovostno in ohranjamo naše stranke kar se da zadovoljne. Kajti le zadovoljna stranka se  vrne k nam in ponese naše dobro ime naprej. Za delodajalca pa je v prvi vrsti pomembno, da so zaposledni v podjetju zadovoljni s svojim delom in delovnimi pogoji in se počutijo cenjeno, saj le tako lahko delajo dobro, to pa se odraža tudi v odnosu do strank. To je   nekakšen začaran krog, nad katerim nenehno bdimo in ga nadgrajujemo,” je ob tem povedala direktorica, Anita Prijatelj.

Dve leti nazaj smo odprli nov salon vozil Kia v Ivančni Gorici in povečali center rabljenih vozil, takrat pa se je tudi število uslužbencev povečalo na več kot 50. V podjetju ni vedno vse lahko, v motivacijo pa nam je videti zadovoljne zaposlene in lepe rezultate, kar dokazuje tudi mnogo prejetih nagrad.  V ponos nam je je tudi lanska uvrstitev v finale izbora  Zlata nit, ki izpostavlja zaposlovalce oziroma podjetja z najboljšimi odnosi med zaposlenimi in organizacijo.

Pred nami pa je nov izziv, imenovan e-mobilnost.

“E-mobilnost prihaja, to je dejstvo. Ali bomo v Sloveniji znali to izkoristiti v celoti in spremeniti naš način sprejemanja novih tehnologij, pa je odvisno od posameznikov. Z e-mobilnostjo je potrebno spremeniti tudi življenjski slog. Mi se v te smeri že trudimo – pričeli smo s projektom postavitve hitrih polnilnic za električna vozila na obeh lokacijah salonov, tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici. Dela so v teku in predvidevamo, da bomo spomladi že lahko polnili prva električna vozila. V ponudbi pa imamo poleg električnih in hibridnih vozil tudi vso potrebno opremo za polnjenje vozil za gospodinjstva, za izdelavo fotovoltaičnih sistemov, hranilnike električne energije, financiranje projektov ter vso servisno in tehnično podporo.”

Inovativnost, dober odnos med vodstvom podjetja in zaposlenimi ter korekten odnos do strank so ključne stvari za uspeh, po katerih se tudi ravnamo. V veliko veselje nam je videti tako zadovoljstvo zaposlenih kot strank in seveda dobre rezultate, katerim pričajo številne nagrade. Zato bomo k izpopolnjevanju teh še naprej stremeli in skupaj rasli na poti k nadaljnjem uspehu.

Podobne objave