Sončna elektrarna v podjetju Pan Jan
|

Nova pomembna pridobitev za podjetje Pan Jan

SONČNA ELEKTRARNA 

Tudi podjetje Pan-Jan je ponosno stopilo v sončno prihodnost in je odločno na poti do energetske samooskrbe. Smo strokovnjaki na področju svetovanja pri nakupu električnih vozil znamk Škoda in KIA, ki jih bo sedaj poganjala tudi naša doma pridelana ekološka sončna energija. Ponosni smo na dejstvo, da nudimo odlična električna vozila, saj je bil enemu v naši ponudbi, električnemu vozilu KIA EV6 podeljen naziv Svetovni avto leta 2022.

Nova pridobitev v podjetju Pan Jan

Sončna elektrarna nam prinaša zagotovljene prihranke in neodvisnost, tako pri porabi električne energije v naših Prodajno servisnih centrih ter na Tehničnih pregledih kot tudi v naših ter vaših vozilih, saj imamo polnilnici nameščeni na obeh enotah Pan-Jan, tako v Trebnjem kot v Ivančni gorici.
Ogromno naših strank je namreč tudi ambasadorjev, ki s ponosom uporabljajo naša električna vozila in izrabljajo sončno energijo ter za podoben korak navdušujejo svoje bližnje. Sonce je neskončni vir energije z ogromnim potencialom, ki ga lahko s sončno elektrarno skupaj izkoristimo za našo statično in mobilno energetsko neodvisnost. Na dolgi rok pa nam bo hvaležno tudi okolje.

Pan Jan Trebnje tehnični pregledi

Pan jan Trebnje salon Škoda

 Mitja Ficko, prodajalec vozil Kia

Podobne objave