Obvestila

Naše servisne delavnice so odprte za nujne servisne storitve

19.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Nae servisne delavnice so odprte za nujne servisne storitve

Dragi prijatelji!

Ker v času epidemije koronavirusa vaše in naše zdravje postavljamo na prvo mesto, smo v skladu z vladnimi ukrepi in priporočili NIJZ spremenili način delovanja naše prodajno-servisne mreže.

Vsi prodajni saloni so do preklica zaprti, naše servisne delavnice zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo.

Ker naši servisi delujejo v zmanjšanem obsegu, mnogi naši sodelavci pa delajo od doma, vas prosimo, da v primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete enega izmed naših serviserjev in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila.

Servis in nasveti za servis vozila:
Trebnje: Martin Korelec – 041 334 422 | martin.korelec@panjan.si
Ivančna Gorica: Miha Flisar – 030 722 700 | miha.flisar@panjan.si

Prosimo vas, da se za to odločate le v primeru, ko našo storitev zares nujno potrebujete, pri čemer bomo dali prednost tistim, ki delajo v službah, nujnih za zagotavljanje delovanja ključnih sistemov v državi, še posebej v zdravstvu. Pri tem vas prosimo za razumevanje in strpnost.

Hkrati vas obveščamo, da bo zaradi spremenjenega obsega dela in delovnih procesov vaš obisk servisne delavnice morda trajal nekoliko dlje – tudi zato, ker bomo poskrbeli za preventivne ukrepe za preprečitev širjenja virusa. Seveda pri tem sledimo priporočilom NIJZ tudi glede omejitev števila ljudi, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvajajo servisne storitve.

Spremljajte tudi naša obvestila na spletni strani in družbenih omrežjih, kjer vas bomo sproti obveščali o našem nadaljnjem poteku dela. Prepričani smo, da nam bo skupaj, naša življenja kmalu uspelo vrniti na ustaljene tirnice. Do takrat pa izkoristite čas za trenutke z družino, dolge sprehode v naravo in družabne igre. Ostanite zdravi.

PREDHODNA NOVICA

 e vedno smo vam na voljo za pomo

Še vedno smo vam na voljo za pomoč

Kljub temu, da smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Tako lahko naše prodajalce za nasvete, priporočila, ponudbe za nova ali rabljena vozila in izračune financiranja povprašate kar iz udobja vašega domačega kavča.

18.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

NASLEDNJA NOVICA

Odpiramo salone in servisne delavnice

Odpiramo salone in servisne delavnice

17.4.2020 · Avtohiša Pan-Jan