Cenjene stranke obveščamo, da so zaradi izredne situacije v povezavi z izbruhom virusa COVID-19, do nadaljnjega zaprti saloni v Trebnjem in Ivančni Gorici (Servisi za nujne primere še obratujejo). Prav tako v naših poslovalnicah ne bomo izvajali tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Ob tem dodajamo še, da se veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil (obvezno in kasko), zaradi odloka podaljša do 16. 5. 2020, kljub temu pa vam lahko od doma uredimo podaljšanje zavarovanj. Čeprav smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Več si lahko preberete tukaj.

Obvestila

Obvestila in novice iz podjetja Pan-Jan d.o.o.
Nae servisne delavnice so odprte za nujne servisne storitve

Naše servisne delavnice so odprte za nujne servisne storitve

Vsi prodajni saloni so do preklica zaprti, naše servisne delavnice pa so večinoma odprte in zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo.
Servis in nasveti za servis vozila:
Trebnje: Martin Korelec – 041 334 422
martin.korelec@panjan.si
Ivančna Gorica: Miha Flisar – 030 722 700
miha.flisar@panjan.si

19.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

 e vedno smo vam na voljo za pomo

Še vedno smo vam na voljo za pomoč

Kljub temu, da smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Tako lahko naše prodajalce za nasvete, priporočila, ponudbe za nova ali rabljena vozila in izračune financiranja povprašate kar iz udobja vašega domačega kavča.

18.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Zapiramo vrata salonov

Zapiramo vrata salonov

V pomoč pri zajezitvi širjenja novega koronavirusa (COVID-19), do nadaljnjega Pan Jan zapira vrata salonov, servisnih delavnic in tehničnih pregledov ter drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil. Obenem pa vam sporočamo, da smo vam kljub dogodkom še vedno povsem na voljo na daljavo, saj bomo z vami preko telefonskih klicev, e-poštnih sporočil, klepetalnice na naši spletni strani ali preko družbenih omrežij.

16.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Obvestilo

Obvestilo

14.3.2020 · Avtohiša Pan-Jan

TEHNI NI PREGLEDI TRAKTORJEV NA TERENU 2020

TEHNIČNI PREGLEDI TRAKTORJEV NA TERENU 2020

Tehnični pregledi traktorjev in traktorskih priklopnikov na terenu.

19.2.2020 · Avtohiša Pan-Jan

PAN JAN   E TRETJE LETO NAGRAJEN ZA TRGOVCA LETA

PAN-JAN, ŽE TRETJE LETO NAGRAJEN ZA TRGOVCA LETA

17.12.2019 · Avtohiša Pan-Jan

Team building v Ankaranu

Team building v Ankaranu

12.5.2019 · Avtohiša Pan-Jan