Novice Kia

Zakaj je nakup Kie najboljša odločitev

22.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan

Zakaj je nakup Kie najbolja odloitev
KUPCI SO POTRDILI!

Kia je po raziskavi J.D. Power, ki meri zadovoljstvo strank, dosegla prvo mesto v kakovosti med množičnimi znamkami!
Vozila Kia so narejena v skladu z najvišjimi standardi avtomobilske industrije. Gre za izjemno kakovost, ki Kii daje takšno samozavest, da lahko ponudi najdaljšo garancijo v Evropi. Kia je edini avtomobilski proizvajalec v Evropi, ki daje 7-letno garancijo, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo!
Naša vozila imajo paleto modelov, ki so zelo popularna med znamkami vozil. Naj povem, da se Kia nahaja v športnem in zvezdniškem svetu pravzaprav v tenisu, ki jo zastopa tenisač Rafael Nadal. Kia je tudi pokrovitelj teniškega Grand Slam turnirja Australian Open ter nogometne lige UEFA Europa League, najbolj množičnega klubskega tekmovanja na svetu.

 

KIA IN NADAL STA ODRAŠČALA SKUPAJ

Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, pravi: “V zadnjih 15 letih sta Kia in Rafael Nadal razvila zmagovalno partnerstvo, ki sloni na strasti, garanju in je preseglo vsa pričakovanja. Rafael je odigral pomembno vlogo pri povečevanju zavedanja o znamki Kia, ne le v Evropi, temveč v večjem delu sveta. Ko je zacvetela njegova kariera, je tudi Kia postala eden glavnih igralcev v avtomobilskem sektorju.”

PAN-JAN PIŠE ZGODBO Z LEPO IN USPEŠNO NINO PUŠLAR

Kot ekipa PAN-JAN smo zelo ponosni, da lahko skupaj ustvarjamo del zgodbe, ki nas žene naprej in v nas ustvari lepe spomine. Pevko Nino Pušlar smo spoznali in začeli uspešno sodelovati. Ker pa vemo, da lahko iz sodelovanja naredimo lepo skupno pot smo ji podali našo lepotico Kio Sportage. Pevka je zelo navdušena nad samim vozilom, vožnjo, udobjem, zmogljivostjo, 7letno garancijo. Lahko pa tudi izpostavimo zvočno zatesnjenost in prostorno kabino. Ponosni smo, da je Nina postala naša predstavnica vozil KIA in del družine podjetja Pan Jan. Skupaj že delamo dobre zgodbe in uspešno sodelujemo. Njena izjemna karierna pot in pevski uspehi so tudi nam navdih. S svojo pozitivnostjo in srčno energijo bo doprinesla tudi našemu dobremu imenu in prepoznavnosti.
Kia Motors je v prvi polovici leta v Evropi kljub krčenju trga zabeležila rekordno prodajo hibridnih in električnih vozil.
Druga polovica leta 2020 bo ob pričakovanem okrevanju evropskega trga Kii ponudila kar nekaj priložnosti, saj bo najstarejši korejski avtomobilski proizvajalec jeseni kupcem ponudil 4. generacijo Sorenta, ki bo prvič nudila tudi hibridno moč in bo okrepila položaj znamke v razredu velikih športnih terencev.

PRIDRUŽITE SE DRUŽINI KIA

1. Največ avta za Vaš denar -drži natanko kot pravi reklama
2. 7-letna garancija
3. Verjamem znamki KIA- za vse ljubitelje in voznike avtomobilov priporočam, pridružite se družini KIA
4. Nakup vozila je zadovoljstvo ko te spremlja strokovno in prijazno osebje PAN-JAN.

OBIŠČITE NAS!

Na koncu pa naj dodam še verz , ki naj te spremlja;

» Lepa si ,ko ukradeš kak poljub ,
lepa si, ko dovolj imaš obljub,
lepa ko se razjeziš ,
še lepša kadar oprostiš, svobodna, lepa si.
(NINA PUŠLAR: LEPA SI )

PREDHODNA NOVICA

Popolna modelna paleta elektrinih vozil bo Kio umestila med vodilne EV znamke

Popolna modelna paleta električnih vozil bo Kio umestila med vodilne EV znamke

Kia Motors Corporation je s predstavitvijo prvih risb 7 prihodnjih izključno električnih modelov ponudila vpogled v svojo poslovno strategijo globalnih električnih vozil (EV). Podrobnosti Kiine strategije prihodnjih električnih modelov je predstavil predsednik in direktor Kie, g. Ho Sung Song, na dogodku v Kiini tovarni v južnokorejskem mestu Hwasung.

18.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kiin evropski trni dele letos skoil na 3 6

Kiin evropski tržni delež letos skočil na 3,6 %

Po podatkih Evropskega združenja avtomobilskih proizvajalcev (ACEA) Kiin evropski tržni delež (sem sodijo države članice EU, EFTA in VB) v prvih osmih mesecih letošnjega leta znaša 3,6 %. Lani je v enakem obdobju ta delež znašal 3,1 %.

24.9.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info