Novice Kia

Vizualizacija in spoznavanje električnih Kij v realnem svetu s pomočjo obogatene resničnosti

4.7.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Vizualizacija in spoznavanje elektrinih Kij v realnem svetu s pomojo obogatene resninosti

Kia Motors Europe je nedavno lansirala novo aplikacijo ‘Go Electric’, ki strankam, ki razmišljajo o nakupu priključnih hibridov, pojasnjuje vse vidike Kiinih električnih vozil (EV). Nova aplikacija odgovarja na vprašanja v zvezi z novimi EV-ji, ki si jih zastavljajo številni vozniki, kot so npr. kako delujejo posamezni pogoni, kakšna je vozniška izkušnja in kako polniti EV.

Vizualizacija in spoznavanje električnih Kij v realnem svetu s pomočjo obogatene resničnosti
Prva različica aplikacije Go Electric je osredotočena na priljubljenega električnega križanca e-Niro. Voznikom omogoča, da se poglobijo v številne funkcije in tehnologije vozila, poleg tega pa se lahko veliko naučijo o zmogljivostih baterij tega Kiinega najbolj prodajanega električnega vozila. Aplikacija uporabnikom tudi omogoča, da oblikujejo svoj idealni e-Niro in v obogateni resničnosti (AR, augmented reality) vizualizirajo vozilo – v svoji priljubljeni barvi – s pomočjo kamere pametnega
telefona ali tablice. AR vizualizator uporabnikom omogoča, da vidijo vozilo v okolju v realnem svetu, s sporočili mešane resničnosti (MR – mixed reality), ki se pojavijo na vozilu, kar uporabnikom nudi dodatne informacije o njegovih lastnostih. Aplikacijo Go Electric bodo uporabljali tudi zaposleni pri zastopnikih vozil Kia, ko bodo strankam dajali informacije o čedalje večji ponudbi električnih vozil. Aplikacija je zlasti primerna v današnjem koronskem času, saj strankam omogoča spoznavanje
delovanja električnih vozil iz udobja njihovega doma.

Brezplačen prenos aplikacije, ki deluje na iOS in Adroidnih mobilnih napravah
Aplikacija deluje na iOS in Adroidnih mobilnih napravah. Kia bo aplikacijo redno osveževala s svojimi prihodnjimi EV-ji, hibridi in priključnimi hibridi iz svoje evropske ponudbe. Aplikacija je trenutno na voljo v angleščini, v prihodnje pa jo je pričakovati tudi v drugih jezikih.

PREDHODNA NOVICA

Kia razkrila etrto generacijo enoprostorskega modela

Kia razkrila četrto generacijo enoprostorskega modela

Kia Motors Corporation je razkrila prve fotografije novega Carnivala, 4. generacije Kiinega najbolj prestižnega velikega enoprostorca. Novi Kia Carnival – v Severni Ameriki in Avstraliji ga poznajo pod imenom Sedona – je oblikovan, da z vrhunsko kombinacijo inovacij, prilagodljivosti in sloga pritegne progresivne mlade družine.

1.7.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Kia in Google ustvarila aplikacijo za lastnikov prironik

Kia in Google ustvarila aplikacijo za lastnikov priročnik

Kia Motors Corporation je naznanila prihod aplikacije za lastnikov priročnik (‘Kia Owner’s Manual App’), ki temelji na umetni inteligenci in pri kateri bo sodelovala z Google Cloudom.

17.7.2020 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info