Novice Kia

V New Yorku prvič na ogled nova Optima

27.3.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

V New Yorku prvi na ogled nova Optima

Od leta 2010, ko so jo na salonu v New Yorku premierno predstavili, je Optima postala eden glavnih “krivcev” za rast znamke in je postala njihov najbolje prodajan model v ZDA v zadnjih treh letih.

Pet let kasneje se Kia vrača na “kraj zločina”, kjer bo 1. aprila premierno pokazala povsem novo atraktivno limuzino. Nova Optima bo obogatila svojo motorno ponudbo, kabina bo po novem še prostornejša, novinka pa bo predstavila premiumske pripomočke in številne tehnlogije, ki jih pri tej prestižni limuzini še nismo videli. V Evropi se prodaja nove Optime začne ob koncu leta.

PREDHODNA NOVICA

Prestina oblikovalska nagrada za novi Sorento

Prestižna oblikovalska nagrada za novi Sorento

Žirija globalno priznane nagrade je odlikovala 3. generacijo Sorenta, ki na evropske ceste prihaja že to pomlad, v kategoriji ‘Izdelek’. Poleg ocenjevanja oblikovanja je žirija upoštevala še ostale kriterije: končna obdelava, stopnja inovacije, okoljski vpliv in varnost.

12.3.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 Fastback  limuzina po junokorejski recepturi

'Fastback' limuzina po južnokorejski recepturi

Medtem ko obiskovalci letošnjega avtomobilskega salona v New Yorku občudujejo novo optimo, se je v Seulu, kjer se je danes pričel odvijati letošnji avtomobilski salon, predstavila nova konceptna limuzina, ki s svojo ‘fastback’ podobo obuja spomin na nekdanje serijske modele drugih znamk, ki so jih kupci že zdavnaj pozabili…

2.4.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info