Novice Kia

SPORTSPACE prinaša edinstveno in privlačno obliko

18.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

SPORTSPACE prinaa edinstveno in privlano obliko

Kia Motors bo 3. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila inovativni koncept SPORTSPACE. SPORTSPACE, ki je ustvarjen za dolge vožnje, je namenjen hitrim potovanjem z maksimalnim udobjem in minimalnim stresom, v skladu s tradicijo grand tourerjev in vikend izletov.

Oblikovan v Kiinem oblikovalskem centru v Frankfurtu pod vodstvom Gregoryja Guillauma, glavnega evropskega oblikovalca, SPORTSPACE prinaša edinstveno in privlačno obliko. Vozilo je nastalo kot rezultat predanosti stilskemu in vznemirljivemu prevažanju štirih oseb, ki pa je obenem prostorno in uporabno, brez odpovedovanja zmogljivostim, trajnosti in varčnosti po katerih je sicer Kia znana.

Kia, prepoznavna z motorno masko „tigrovega nosu“, se lahko pohvali s skladnimi merami in enostavnimi, čistimi površinami, zaradi česar SPORTSPACE na cesti pušča drzen in dinamičen videz. Istočasno nudi veliko mero udobja in zajeten, nadvse uporaben prtljažni prostor.

“Odločili smo se za dizajn, ki predstavlja povsem nov rod grand tourerjev – za aktivne ljudi, ki ob koncih tedna potrebujejo soliden prtljažnik, ampak ne v škodo vožnje s stilom, udobjem in športnimi elementi,” pojasni Gregory Guillaume, Kiin glavni evropski oblikovalec.

PREDHODNA NOVICA

KIA z novim enevskim konceptom

KIA z novim ženevskim konceptom

Kia Motors bo 3. marca na 85. avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila novo elegantno konceptno vozilo.

11.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 portni cee   d z novim motorjem in dvojno sklopko

Športni cee’d z novim motorjem in dvojno sklopko

Kia Motors bo 3. marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila športno linijo Kia cee’d ‘GT Line’. Poleg vidnih dodelav cee’d GT Line dobi še Kiin novi 1,0-litrski T-GDI (turbo bencinski z neposrednim vbrizgom) motor in novi 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko.

24.2.2015 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info