Novice Kia

Rezervacije odslej na voljo tudi v Sloveniji

13.5.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Rezervacije odslej na voljo tudi v Sloveniji

Kiina odločitev, da odpre rezervacije za naročila EV6 v tovarno, je v Evropi doživela izjemen uspeh. Od 30. marca do 30. aprila so, vključno z več kot 7.300 rezervacijami, zabeležili več kot 33.000 povpraševanj po Kiinem prvem namenskem električnem vozilu z dosegom z enim polnjenjem več kot 500 kilometrov. Zahvaljujoč tako izjemnemu odzivu je Kia za kar 300 % presegla pričakovan plan prodaje tega modela v Evropi za leto 2021.

Kia od nedavnega rezervacije za EV6 sprejema tudi v Sloveniji. Na modelni strani je model EV6 mogoče rezervirati v treh različicah: EV6, EV6 GT line in EV6 GT. Kupci bodo tako svoj EV6 po potrjeni rezervaciji in vplačani povračljivi ari (100 EUR) lahko naročili pri lokalnem zastopniku še pred pričetkom proizvodnje (julij 2021), medtem ko je prve dobave pričakovati že jeseni 2021. Stranke, ki bodo do konca leta vplačale 100 EUR rezervacije, bodo deležne posebne ugodnosti: dostop do polnilne mreže Ionity za obdobje enega leta. Naročnina Power Package, ki bo vključena, bo nudila ugodnejše obračunavanje polnjenja na vseh Ionity polnilnih mestih (za mesečno naročnino 13 evrov nudi polnjenje po ceni 0,29 EUR/kWh).

“Za nas je zelo spodbudno, ko pogledamo v Kiino prihodnost električne mobilnosti z novim EV6, ki sloni na naši namenski platformi za električna vozila (E-GMP)”, je dejal Jason Jeong, predsednik Kia Europe. “Veliko število prijav za EV6 poudarja izjemno zanimanje, zato smo prepričani, da bo EV6 velika uspešnica.”

Ponudba za EV6 se v Sloveniji začne pri 39.499 EUR*
Stranke se pri najbližjem zastopniku za vozila Kia odločijo za dokončno izbiro paketne in dodatne opreme svojega EV6, tako da v popolnosti ustreza njihovemu življenjskemu slogu. Ob bateriji z zmogljivostjo 77,4 kWh bodo lahko izbirali med 2-kolesnim (2WD) ali 4-kolesnim pogonom (AWD), na voljo pa bodo še nekatere dodatne možnosti.

*Cene že vključujejo eko subvencijo Eko sklada v višini 4.500 EUR, več o pridobitvi in pogojih na www.ekosklad.si.

PREDHODNA NOVICA

Aprila v Sloveniji najbolje prodajani model v svojem razredu

Aprila v Sloveniji najbolje prodajani model v svojem razredu

Po podatkih o prvič registriranih vozilih v Sloveniji je Kia aprila skupno prodala 206 vozil, kar jo uvršča na 6. mesto po prodaji fizičnim in pravnim osebam med vsemi znamkami (brez izvoženih vozil).

7.5.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Celostna in intuitivna izkunja  ki navdihuje vsako potovanje

Celostna in intuitivna izkušnja, ki navdihuje vsako potovanje

EV6 sloni na modularni E-GMP platformi, ki z ravnim dnom kabine zagotavlja največjo prostornost v kabini v svojem razredu. Kabina vsem potnikom nudi prostoren in sproščujoč ambient.

21.5.2021 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info