Novice Kia

Prve uradne skice novega malčka

22.12.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Prve uradne skice novega malka

Na začetku leta 2017 bodo Južnokorejci predstavili tretjo generacijo kompaktnega picanta, pravega urbanega avtomobila, ki bo ponovno močno v sorodu z hyundaijem i10. Ostalih informacij pa zaenkrat nočejo razkriti.

Pogled na priložene uradne skice daje vtis, da bo nova mala kia ponovno oblikovana v bolj dinamičnem duhu kot pa bolj konservativno oblikovan hyundai i10, ki bo tudi v tem primeru prispeval tehnološko platformo, vključno s pogonskimi sklopi in komfortno ter varnostno opremo. Ker naj bi novi 5-vratni picanto ob rojstvu tudi nekoliko zrasel v vseh pogledih, lahko Južnokorejci kupcem obljubljajo tudi več udobja v potniški kabini. Na vse ostale informacije ter fotografije pa bo potrebno še malo
počakati.

PREDHODNA NOVICA

V tovarni in pri dobaviteljih ustvarjenih ve kot 20 000 delovnih mest

V tovarni in pri dobaviteljih ustvarjenih več kot 20.000 delovnih mest

Kia Motors v teh dneh praznuje 10. obletnico proizvodnje v Evropi. Od uradnega začetka 7. decembra 2006 so v Kiini slovaški tovarni v Žilini izdelali več kot 2,5 milijona vozil in 3,8 milijona motorjev.

17.12.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA pokazala prve fotografije novega Picanta

KIA pokazala prve fotografije novega Picanta

KIA Motors je včeraj odkrila prve fotografije novega Picanta, enega svojih globalno najbolje prodajanih vozil, ki na ceste prihaja v tretji generaciji. Novi Picanto, ustvarjen v Kiinih oblikovalskih centrih v Frankfurtu in Namyangu, v razred A vnaša mladostne in energične impulze.

5.1.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info