Novice Kia

Premierno v Frankfurtu

30.8.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Premierno v Frankfurtu

Iz Kie so potrdili, da se bo njihov novi dramatični evropski koncept, ki ga bodo predstavili 10. septembra na frankfurtskem salonu, imenoval Kia Niro. Niro predstavlja Kiin pogled na prihodnost B razreda in se ponaša z urbanostjo in trdnostjo ter med drugim predstavlja inovativni motor. Vozilo so oblikovali v Kiinem frankfurtskem oblikovalskem studiu – manj kot kilometre oddaljenem od sejmišča – pod budnim očesom Francoza Gregoryja Guillauma, njihovega glavnega evropskega oblikovalca.

Sprejemajoč vsak izziv, ki ga ponujajo sodobni vozniki, Niro predstavlja kombinacijo nagajivega značaja v robustni, toda še vedno elegantni obliki in pa mešanico materialov (deli iz nerjavečega jekla) znotraj kompaktnih mer. Rojen kot rezultat Kiine odločenosti pri iskanju novih kompaktnih vozil za individualistične in zahtevne voznike, ki jim je velikost še kako pomembna, Niro predstavlja zanimive elemente, ki jih ponavadi ne povezujemo z manjšimi avti in je ustvarjen v Evropi za
zadovoljitev evropskih okusov.

Kia bo Nirovo frankfurtsko »rojstvo« izkoristila za merjenje odziva morebitnih kupcev, kar bodo uporabili pri razvoju prihodnjih seijskih modelov.

PREDHODNA NOVICA

KIA nared za Frankfurt

KIA nared za Frankfurt

Povsem novi Kia Soul bo evropsko premiero doživel 10. septembra na salonu v Frankfurtu. Družbo mu bodo delali novo konceptno vozilo B razreda (svetovna premiera), ter prenovljena limuzina Optima in malček Picanto v LPG različici.

28.8.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

KIA pro cee d  amp  pro cee d GT

KIA pro_cee'd & pro_cee'd GT

– Zgodba o uspehu – 2.del
– Kia pro_cee’d GT in cee’d GT

 

17.9.2013 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info