»PRAVI LEPOTEC« KIA PROCEED

Tudi vam ob pogledu vzame sapo?
Predstavljamo našega lepotca KIA PROCEED.

OBLIKOVAN, RAZVIT IN NAREJEN V EVROPI.

ProCeed je avtomobil, ki predstavlja vse, kar Kia uteleša. Kljub temu, da je na trgu že nekaj časa, saj je prodaja stekla v začetku 2019, ostaja v koraku s časom in želimo vam ga malce bolje predstaviti. Čudovita Shooting Brake oblika voznikom ponuja neprekosljivo kombinacijo oblikvoanja, prostornosti in vsestranskosti, ter predstavlja edinstveno ponudbo v razredu srednje velikih družinskih vozil. ProCeed, ki je bil razvit na evropskih cestah in za evropske voznike, ponuja zabavno vožnjo. Narejen v Evropi, po najvišjih proizvodnih standardih, lastnikom nudi brezskrbnost Kiine revolucionarne 7-letne tovarniške garancije (do 150.000 km). Tako kot pri Ceedu, tudi prednji del ProCeeda zaznamujejo natančne, linearne oblike s serijskimi LED dnevnimi lučmi v obliki kock ledu, ki so dediščina GT in GT Line različic Ceeda prejšnje generacije, ima pa drugačen prednji odbijač .

V notranjosti ProCeed nudi enako ergonomsko kabino kot ostali člani družine. Zaznamujejo jo na otip mehki visokokakovostni materiali, kovinski dodatki in vodoraven videz armaturne plošče.

Kiin informacijsko-zabavni sistem s 7-paličnim ‘lebdečim’ zaslonom na dotik se nahaja na sredini armaturne plošče, stikala za upravljanje avdio in klimatske naprave pa se nahajajo spodaj.

Da bi voznikom olajšali uporabo armaturne plošče med vožnjo, je ta rahlo obrnjena proti voznikovem sedežu. ProCeed se od ostalih različic razlikuje v določenih oblikovalskih rešitvah, namenjenih bolj športnemu vzdušju v kabini. Sivo stropno oblazinjenje je zamenjala črna tkanina, ki pričara občutek zaščite, tu pa so tudi okrasni kovinski pragovi. Volanski obroč je spodaj odsekan (serijsko).

ProCeed v prtljažniku ponuja več prostora kot večina tradicionalnih kompaktnih družinskih karavanov – kar 594 litrov.
Možnosti izbire motorjev ProCeed GT LINE in ProCeed GT .

ProCeed GT Line je na voljo:
 1,0-litrski T-GDi motor z močjo 88 kW (120 KM).
 1,4 T-GDi , ki proizvaja 103 kW (140 KM) .

ProCeed GT :
 1,6-litrski T-GDi z močjo 150 kilovatov (204 KM) ) in navorom 265 Nm je najzmogljivejši motor v ponudbi tega modela.

Oba motorja sta opremljena s filtrom trdnih delcev za bencinske motorje, ki zmanjša škodljive izpuste in izpolnjuje najvišji emisijski standard Euro 6d TEMP. Oba motorja moč do pogonskih prednjih koles serijsko prenašata preko 6-stopenjskega ročnega menjalnika, medtem ko je 1.4 T-GDi razpoložljiv tudi s Kiinim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko.

ProCeed GT in Ceed GT sta prvič dobila tudi Kiin 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko, ki omogoča hitro prestavljanje s pomočjo aluminijastih obvolanskih ročic .

Najdemo pa tudi učinkoviti 1,6 dieselski motor 100kw/136 KM.

»Moramo reči , da nas je zelo očaral.«

KAJ PRAVITE, KAKO PRIVLAČEN JE NAŠ LEPOTEC ?
Nam je zelo !

Se vam poraja kakšno vprašanje o vozilih KIA?
POVPRAŠAJTE IN Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI.

Pokličite ali pišite našim prodajnim svetovalcem, ki so vam vedno na voljo. Salon KIA v Trebnjem na Obrtniški ulici 33 in Ivančni Gorici na Stantetovi ulici 25, več informacij in kontakte pa najdete na: www.panjan.si

OSTANIMO ZDRAVI IN SE KMALU VIDIMO.

EKIPA PAN-JAN

Podobne objave