Novice Kia

Osveženi SUV kmalu pri trgovcih

18.6.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Osveeni SUV kmalu pri trgovcih

Južnokorejci so danes pokazali nekaj uradnih fotografij prenovljenega SUV modela sorento, ki je ob prenovi dočakal nekaj manjših stilističnih popravkov in rahlo tehnološko posodobitev.

Med najpomembnejšimi novostmi omenjajo spremenjeno karoserijsko strukturo in osveženo paleto pogonskih agregatov, ki naj bi kupce osrečevali z nižjo porabo goriva in manj emisijami CO2, točnih podatkov o motorni paleti pa zaenkrat niso razkrili. Ker so se Južnokorejci ob prenovi posvetili tudi podvozju, so omenili izboljšano udobje in boljše vozne lastnosti, nova pa je tudi ponudba varnostnih pripomočkov ter ponudba barv v notranjosti potniške kabine.

Vizualna prenova modela sorento je prinesla nova odbijača in novo podobo vseh štirih glavnih zunanjih svetlobnih teles, ker so pri vseh uporabili LED tehnologijo. Nova je tudi podoba nameščenih 19-palčnih lahkih platišč. Več novosti najdemo tudi v notranjosti potniškega prostora, ker so omenili več na otip mehkejših materialov in novo podobo kontrolnih inštrumentov ter centralne konzole z vgrajenim 7-palčnim LCD zaslonom. Ostale informacije bodo razkrili ob prvi javni predstavitvi, ki se bo
zgodila v letošnji jeseni. Novi sorento bo na voljo kupcem še v tem letu.

PREDHODNA NOVICA

Kia predstavila elegantno in luksuzno limuzino

Kia predstavila elegantno in luksuzno limuzino

– Elegantna enostavnost in skladne mere za vrhunski občutek
– Prva Kia s pogonom na zadnji kolesi in z 8-stopenjskim samodejnim
menjalnikom
– Pester nabor novih tehnologij, ki jih Kia prvič predstavlja
– Limuzina že naprodaj v Južni Koreji, na ostalih trgih konec leta

10.5.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Nova luksuzna limuzina

Nova luksuzna limuzina

Kiina nova luksuzna limuzina se bo na ostalih trgih imenovala Quoris, pričakujemo pa jo ob koncu letošnjega leta. Ime izhaja iz angleških besed ‘core’ in ‘quality’, kar naj bi predstavljalo kombinacijo trdnosti, luksuza in visoke tehnologije. Novinka predstavlja pester nabor novih tehnologij, ki jih pri Kii še nismo videli.

21.7.2012 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info