Novice Kia

Optima, Sorento in Sedona zmagovalci razredov

23.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Optima  Sorento in Sedona zmagovalci razredov

Kiini modeli Optima, Sorento, Soul in Sedona, ki se na nekaterih trgih prodaja kot Grand Carnival, so v nedavni študiji J.D. Power APEAL o avtomobilskih zmogljivostih, izvedbi in videzu zmagali v svojih razredih. Velika štirikratna zmaga je Kio postavila na 3. mesto med vsemi neluksuznimi znamkami, kar je velik skok v primerjavi s 7. mestom iz leta 2015. Priznanje prihaja nedolgo po odmevni Kiini zmagi v študiji J.D. IQS o začetnem zadovoljstvu strank po nakupu vozila.
 
Nagrade prinesel odnos do strank
“Kupci želijo voziti avte, na katere so ponosni. Štiri Kiine nagrade J.D. Power APEAL so nagrada za to, ker stranke po vsem svetu postavljamo na prvo mesto,” pravi Orth Hedrick, podpredsednik načrtovanja izdelkov pri Kia Motors America. “Kupci so danes pametnejši kod kdajkoli prej in iščejo vozila s superiorno kombinacijo oblikovanja, tehnologije, varnosti in vrhunske opreme. Optima, Sorento, Sedona in Soul jim to zagotavljajo na najboljši način. Z vsakim dnem čedalje več ljudi spoznava
kakovost Kie in njenih vrhunskih modelov.”

Optima, Sorento in Sedona zmagovalci razredov
Optima in Sorento, ki ju za ameriški trg proizvajajo v tovarni v zvezni državi Georgia, sta v okviru raziskave vsak v svojem razredu premagala vse konkurente. Pri tem je Optima kar za 25 točk presegla razredno povprečje, Sorento pa se je prav tako izjemno odrezal v razredu velikih SUV vozil, kjer je bila konkurenca zelo huda. V kategoriji velikih enoprostorcev je Sedona (Grand Carnival) prav tako premagala vse svoje nasprotnike in drugo leto zapored osvojila nagrado APEAL.

Soul navdušil z zabavno uporabnostjo
Kia Soul, ki je v ZDA že nekaj let eden najbolj priljubljenih modelov za voznike, ki radi izstopajo iz množice, je prejel že svojo četrto APEAL nagrado v zadnjih 5 letih, kar ga med modeli Kia uvršča na prvo mesto. Trendovski Soul je tako uspešen, ker še naprej osuplja stranke s svojo popolno mešanico zabavnega stila in uporabnosti.

Študija J.D. Power APEAL meri skupno zadovoljstvo lastnikov z njihovimi vozili v prvih 90 dneh po nakupu. Rezultati so razdeljeni v 10 kategorij ter ocenjujejo zunanjost, notranjost, shrambo, avdio opremo, sedeže, gretje in hlajenje, vozno dinamiko, pogon, vidljivost in porabo goriva.

Kia kakovost
7-letna Kiina kakovost vključuje 7-letno mobilno jamstvo, 7-letno brezplačno posodabljanje zemljevidov (za modele s tovarniškimi vgrajenimi navigacijskimi sistemi) in Kiina znana 7-letna tovarniška garancija (oz. do 150.000 prevoženih kilometrov – prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov).

PREDHODNA NOVICA

Sportage sestavlja dve tretjini proizvodnje v  ilini

Sportage sestavlja dve tretjini proizvodnje v Žilini

V prvi polovici 2016 je Kiina evropska tovarna delala s polno zmogljivostjo. V tem rekordnem obdobju so v slovaški tovarni proizvedli 177.900 vozil, kar predstavlja 4,7-odstotno povečanje v primerjavi z enakim obdobjem lani. Prav tako je povečana proizvodnja motorjev – do konca junija so jih našteli več kot 318.000.

17.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Svetovna premiera novega Ria bo v Parizu

Svetovna premiera novega Ria bo v Parizu

Novi Kia Rio čertrte generacije bo svetovno premiero doživel 29. septembra na pariškem avtosalonu Mondial de l’Automobile. Prihajajoči Rio izstopa s progresivno novo zunanjostjo in notranjostjo, ki so ju zasnovali in zrisali oblikovalci v Kiinih centrih v Frankfurtu in kalifornijskem Irvineu, v tesnem sodelovanju s Kiinim glavnim centrom v korejskem Namyangu.

25.8.2016 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info