Novice Kia

»Odpotujte v Ženevo na zmenek s Stingerjem«

16.2.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

  Odpotujte v  enevo na zmenek s Stingerjem

Pri Kia Motors Slovenija so ob nedavni predstavitvi novega modela Stinger, športne limuzine z največjimi zmogljivosti v vsej zgodovini Kie, pripravili privlačno nagradno igro. V njej se lahko vsi ljubitelji Kie potegujejo za izlet na prihajajoči mednarodni avtosalon v Ženevi in si atraktivnega Stingerja ogledajo v živo.

Nagradna igra poteka vse do 1. marca 2017 in nagrajencu prinaša izlet za dve osebi, z dvema letalskima kartama ter dvema vstopnicama za 87. mednarodni avtomobilski salon v Ženevi. Ta se bo v drugem največjem švicarskem mestu dogajal v dneh med 9. in 19. marcem in bo navdušencem nad jeklenimi konjički postregel z vsem avtomobilskim bliščem in zadnjimi novostmi.

V Ženevi bo lahko srečni nagrajenec med prvimi v Evropi spoznal čudovitega novega Stingerja, ki je bil nedavno prvič predstavljen na avtomobilskem salonu v Detroitu, pred dnevi pa ga je Kia evropskim novinarjem predstavila tudi v Milanu.
Novi Kia Stinger je 5-sedežna športna kombilimuzina, ki bo po zagotovilih korejskega proizvajalca redefinirala razred, v katerem trenutno dominirajo evropske znamke. Stinger odlikujejo največje zmogljivosti v vsej zgodovini Kie – narejen je za vznemirljivo vožnjo in s 3,3-litrskim turbobencinskim šestvaljnikom z največjo močjo 272 kW (370 KM) od 0 do 100 km/h pospeši v samo 5,1 sekunde.

Novi Stiger prinaša razkošje, udobje in eleganco, podprt pa je tudi z 7-letno tovarniško garancijo Kia, ki je najdaljša Evropi. Serijska proizvodnja Stingerja se prične že sredi tega leta, v Evropi in pri nas ga lahko pričakujemo ob koncu 2017. V nagradni igri za ženevski zmenek z novim Kia Stingerjem lahko vsi zainteresirani sodelujejo <a href=”http://www.kia.si/nagradna_igra_stinger”>na naši spletni strani</a>.

PREDHODNA NOVICA

Prostorologija

Prostorologija

– Z dobrimi štirimi metri dolžine ponuja zavidljivo veliko prostora
– Bencinski motor je precej hrupen in podhranjen, zaradi česar tudi ni ravno varčen

14.2.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

 portnost ljudem

Športnost ljudem

– Paket GT line cee’du prinaša bogato opremo in športni videz
– Z 1,6-litrskim turbodizlom s 100 kilovati (136 KM) je poskočen, udoben in varčen
– V primerjavi z evropskimi tekmeci šepa le na področju varnostnih in asistenčnih sistemov

25.2.2017 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info