Novice Kia

Novo limuzino bodo izdelovali v Južni Koreji, naprodaj pa bo na nekaterih svetovnih trgih

19.3.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

Novo limuzino bodo izdelovali v Juni Koreji  naprodaj pa bo na nekaterih svetovnih trgih

Družba Kia Motors je pred kratkim pokazala prve risbe svoje nove luksuzne limuzine K900. Tako zasnova zunanjosti kot potniške kabine K900 sta nastali kot plod sodelovanja Kiinih oblikovalskih centrov v kalifornijskem Irvineu in korejskem Namyangu, ki je sicer tudi glavno središče Kiinega oblikovanja, raziskav in razvoja.

Prijetna kabina s sodobnimi materiali
Kia je v limuzini K900 ustvarila prefinjeno in luksuzno kabino, v kateri je vse prilagojeno potrebam voznika, preveva pa jo ambient udobja in varnega zavetja pred zunanjim svetom. Površine, ki se raztezajo od sredinske konzole do vrat, so narejene iz sodobnih kombinacij materialov, mehkih na otip, tu pa so tudi detajli iz lesa, furnir ter pristno usnje. Elegantna in minimalistična notranjost novega K900 vsem potnikom v kabini zagotavlja mirno okolje, v katerem čas teče drugače.

Napredne tehnologije in novi HMI vmesnik
Notranjost K900 prinaša novi HMI vmesnik in napredne tehnologije, kot sta na primer novi inteligentni sistem nadzora osvetlitve in ambientalna osvetlitev s kromoterapijo (terapija z barvami). 12,3-palčni HMI zaslon je vgrajen tako, da povečuje mir v kabini. Vmesniški nadzor osvetlitve uporablja senzorje bližine, ki osvetljujejo tedaj, ko zaznajo približevanje voznikove roke stikalom na armaturni plošči. Sistem ambientalne osvetlitve si lahko vozniki nastavijo sami. Subtilne luči lahko
osvetljujejo kabino v kar 64 barvah in sedmih tematikah, kar ustvarja sodobno in nadvse prijetno vzdušje.

Novo limuzino Kia K900 bodo izdelovali v Južni Koreji, naprodaj pa bo na nekaterih svetovnih trgih (Evrope zaenkrat ni med njimi), s pričetkom prodaje v drugi polovici leta.

PREDHODNA NOVICA

Rastoe tevilo nagrad za novi Stinger

Rastoče število nagrad za novi Stinger

Rastoče število nagrad za novi Kia Stinger, ki je v pičlih nekaj mesecih od začetka prodaje prejel številna prestižna priznanja evropskih in ameriških medijev, je to  kombilimuzino že ustoličilo kot enega najbolj nagrajenih modelov Kia doslej.

15.3.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Pomemben mejnik ob Sportagevi 25 letnici

Pomemben mejnik ob Sportagevi 25-letnici

Družba Kia Motors v teh dneh slavi pomemben dosežek – od začetka 90. let prejšnjega stoletja je bilo prodanih kar 5 milijonov primerkov SUV modela Sportage, globalno najbolje prodajanega modela južnokorejske znamke. Najnovejša generacija modela, predstavljena leta 2016, je najbolj priljubljena doslej – v letu 2017 je Sportage vsak mesec našel približno 38.000 novih kupcev.

22.3.2018 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info