Novice Kia

Novi povsem digitalni merilniki v Kii XCeed

27.7.2019 · Avtohiša Pan-Jan

Novi povsem digitalni merilniki v Kii XCeed

Najnovejši model s palete vozil znamke KIA bo prvi model z novo 12,3-palčno in povsem digitalno digitalno instrumentno ploščo imenovano Supervision.

Emilio Herrera, glavni operativni direktor Kia Motors Europe pravi: »Naš novi digitalni instrument Supervision je ena od številnih novih tehnologij, ki bodo na voljo v novem Kia XCeed. Pohvali se lahko s  široko paleto funkcij, zlasti na modelih z višjimi specifikacijami pa bo igrala pomembno vlogo pri prikazu kritičnih informacij vozniku na jasen, nevsiljiv način. V prihodnosti bo prilagojen za druge modele znamke Kia, saj iščemo nove načine, kako voznikom na poti prikazati koristne in kritične informacije. ”

Oblikovan je tako, da vozniku poda informacije na kar se da jasen način. S HD resolucijo (1920X720) Supervision povsem zamenja klasične merilnike, ki jih najdemo v trenutnih KIA modelih. Enoten zaslon vsebuje digitalni prikaz merilnikov hitrosti motorja in vozila, ki jih prikazuje z dovolj hitrim osveževanjem zaslona za gladko prikazovanje spremembe slike. Med obema merilnikoma je multifunkcijski zaslon za prikazovanje navigacije, radio informacije, klice na povezani telefon in podrobne informacije o vašem vozilu.

Ob vžigu in izklapljanju vozila se na zaslonu prikaže kratka animacija vozila v gibanju s kratkim povzetkom vožnje; čas vožnje, prevožena razdalja, povprečna poraba vožnje in ocenjen preostanek dosega.

Nov digitalni merilnik Supervision bo opcijsko na voljo pri novem Xceedu in kasnejših modelih in posodobitvah modelov.

PREDHODNA NOVICA

Ko je liter dovolj

Ko je liter dovolj

– Novi ceed je svoje vrline potrdil tudi s trivaljnikom pod sprednjim pokrovom
– Litrski turbobencinar je živahen in prijeten v vseh razmerah, le s porabo se ne more hvaliti

26.7.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info

NASLEDNJA NOVICA

Rast sta poganjala obogatena ponudba modela Ceed in elektrini modeli

Rast sta poganjala obogatena ponudba modela Ceed in električni modeli

Kia Motors je zabeležila najboljše polletje v Evropi v svoji zgodovini. Po podatkih evropskega združenja avtomobilskih proizvajalcev (ACEA) je Kia v državah članicah EU in EFTA v prvih šestih mesecih letošnjega leta skupno prodala 268.305 vozil, kar je 1,6% več kot v enakem obdobju lani. V tem času se je povečal tudi Kijin tržni delež in sicer s 3,0% na 3,2%.

13.8.2019 · Avtohiša Pan-Jan · Avto.info